Angajatii Apple sunt raniti testand noii ochelari inteligenti

Compania Apple testeaza de ceva vreme o pereche de ochelari inteligenti care ar oferi functii pentru realitate augmentata utilizatorilor, iar astazi aflam noi informatii cu privire la ei. Intr-un document realizat de catre un partener al companiei Apple se detaliaza incidente de munca in care angajati ai celor din Cupertino au suferit rani testand prototipul unui produs nou.

Conform acestor informatii, angajatii celor de la Apple au avut probleme de vedere din cauza folosirii acestui prototip de produs Apple, adica cel mai probabil acea pereche de ochelari inteligenti. Incidentele acestea au fost inregistrate in lunile februarie si martie, deci atunci probabil a fost intensificat procesul de testare al acestei perechi de ochelari inteligenti.

Nu mai putin de 70 de incidente de acest gen au fost inregistrate de catre partenerul companiei Apple in urma plangerilor angajatilor, deci procesul de testare implica foarte multa lume. Problemele de vedere de care angajatii se plang au cel mai probabil legatura cu folosirea acestei perechi de ochelari inteligenti, dar detalii clare cu privire la asta nu exista.

Cauza incidentelor a fost pusa in discutie de catre partenerul Apple, el afirmand inclusiv ca exista posibilitatea ca unele prototipuri sa fi fost modificate neautorizat inainte de folosire. Desi nu se face mentiune clara cu privire la tipul de prototip testat, avand in vedere ca este vorba despre unul care afecteaza ochii, cel mai probabil vorbim intr-adevar despre acea pereche de ochelari inteligenti.

“After BT4 user study, user advised study lead, that she experienced discomfort in her eye and said she was able to see the laser flash at several points during the study. Study lead referred her to optometrist and secured prototype unit for analysis. Employee reported eye pain after working with new prototype, thought it may be associated with use. He noticed that the security seal on the magenta (outer) case had been broken and had thought the unit may have been tampered with.”

apple angajati raniti ochelari inteligenti