Huawei Mate 10 Pro – Primele Imagini de Presa

Huawei Mate 10 Pro apare astazi in primele imagini de presa care ne arata noul design al telefonului pregatit pentru prezentare de catre cei de la Huawei.

Huawei Mate 10 Pro apare astazi in primele imagini de presa, noul smartphone premium al celor de la Huawei fiind pregatit pentru prezentarea oficiala ce ar trebui sa aiba loc pe 16 octombrie. Huawei Mate 10 Pro este concurentul pentru iPhone X pe care compania Huawei il va lansa oficial pe piata in cursul lunii viitoare, insa el va avea o “viata” extrem de grea pentru a atrage atentia clientilor interesati de smartphone-uri.

Huawei Mate 10 Pro apare in primele imagini de presa de inalta calitate care ne prezinta foarte clar noul design pe care telefonul il va oferi in comparatie cu iPhone X, iar situatia nu e grozava. Huawei Mate 10 Pro va avea un ecran cu diagonala de 6 inch, asa cum ni s-a spus in atat de multe leak-uri, un screen ratio 18:9 si o rezolutie de 2880 x 1440 pixeli fiind deasemenea oferite de catre chinezii de la Huawei.

Huawei Mate 10 Pro imagini presa 1

Huawei Mate 10 Pro va avea o buna parte din panoul frontal acoperit de catre ecranul cu diagonala de 6 inch, insa margini vor exista in partile superioara si inferioara, in contrast cu iPhone X. Huawei Mate 10 Pro elimina totusi ideea de buton Home pentru telefoanele Huawei, compania intrand in trendul global de a oferi telefoane mobile care pot fi controlate in proportie de 90% doar cu gesturi.

Huawei Mate 10 Pro – primele imagini de presa

Huawei Mate 10 Pro va avea deasemenea un chip Kirin 970 dezvoltat special de catre compania Huawei pentru intreaga serie Huawei Mate 10 pe care o va lansa in cursul lunii viitoare. Noul chip Kirin 970 din Huawei Mate 10 Pro va avea un procesor octa-core si 6 GB RAM, insa e greu de spus daca performantele vor fi cel putin apropiate de cele pe care le va oferi iPhone X dupa lansarea oficiala din noiembrie.

Huawei Mate 10 Pro imagini presa

Huawei Mate 10 Pro va avea deasemenea integrata o camera duala verticala in carcasa, aceasta fiind dezvoltata in colaborare cu cei de la Leica. Camera duala a Huawei Mate 10 Pro va fi formata dintr-un senzor de 12 megapixeli, cu deschidere f/1.6, si un senzor de 20 de megapixeli, o camera frontala de 8 megapixeli si o baterie de 4000 mAh urmand a fi integrate, in timp ce o versiune speciala Porsche va fi oferita deasemenea.

Huawei Mate 10 Pro urmeaza sa fie vandut la preturi foarte apropiate de cele ale seriei iPhone X, deci extrem de scump pentru fanii Huawei obisnuiti cu telefoane foarte ieftine. Huawei Mate 10 Pro va face parte dintr-o serie Huawei Mate 10 care va avea telefoane ale caror preturi vor incepe de la aproximativ 350 de de dolari, lansarea lor urmand a fi facuta segmentat de catre compania chinezeasca.