Facebook – Comanda Mancare direct din Retea

Facebook va avea o functie de a comanda mancare online prin intermediul aplicatiilor, sau a versiunii web, utilizatorii putand face cumparaturile usor.

Facebook ne va oferi optiunea de a comanda mancare direct din website-ul sau aplicatiile retelei de socializare chiar in timp ce dam like-uri la postarile prietenilor nostri. Vorbim despre o noua functie pregatita de catre compania Facebook pentru cei care comanda mancare online, ea incercand sa tina lumea mai mult timp in reteaua sa de socializare fara ca ea sa plece, chiar si cand trebuie sa comande mancare.

Facebook ar oferi un serviciu extrem de importanta pentru ca website-uri care ne ofera posibilitatea de a comanda mancare online sunt folosite la scara larga, in principal in strainatate. Facebook vrea sa intre pe o piata unde exista totusi concurenta foarte mare, deoarece serviciile care ne ofera optiunea de a comanda mancare online atrag noi si noi utilizatori anual, generand venituri considerabile de la ei.

Facebook a anuntat astazi noul serviciu care ne va oferi posibilitatea de a comanda mancare online de pe web si mobil, compania americana initiind deocamdata unele parteneriate in SUA. Mai exact, cei care au folosit website-uri precum Grubhub, Delivery.com, DoorDash, etc, pentru a comanda mancare online, vor putea face exact acealasi lucru si direct prin intermediul Facebook, fara a accesa acele website-uri.

Facebook – comanda mancare in timp ce dai like-uri statusurilor prietenilor

Facebook a creat o sectiune speciala in reteaua sa de socializare pentru a comanda mancare online, aceasta avand denumirea Order Food, dar desigur ca doar americanii o pot folosi. Chiar daca deocamdata optiunea de a comanda mancare prin Facebook este disponibila exclusiv in SUA, compania testeaza piata pentru a vedea daca exista suficiente motive pentru a extinde serviciul si in alte tari de pe glob.

Facebook comanda mancare

Facebook ofera posibilitatea de a comanda mancare online de la cele mai populare restaurante, sau lanturi de fast food, din SUA, iar asta pentru a atrage cat mai multe persoane la idee. Facebook va avea cu siguranta foarte multi utilizatori care vor comanda mancare prin reteaua de socializare, iar asta pentru ca e mai simplu sa faci totul direct din website-ul sau aplicatia Facebook, decat sa mai deschizi alta pentru comanda.

Facebook cu functia de a comanda mancare online va mai fura din traficul pe care website-urile specializate, dar atat timp cat ele fac bani si cheltuie mai putin cu hosting-ul, nu se vor plange. N-as putea sa va spun cat timp va trece pana cand optiunea de a comanda mancare online prin Facebook va fi disponibila si in Romania, dar cu siguranta nu vom avea de asteptat extrem de mult, pentru ca serviciul va fi popular.