WhatsApp – iPhone va avea o Functie Grozava

WhatsApp pentru iPhone va avea o functie grozava disponibila pentru utilizatori, ea fiind in proces destul de avansat de dezvoltare inaintea lansarii.

WhatsApp pentru iPhone, si poate Android, va oferi in viitorul nu foarte indepartat o functie extrem de interesanta care va fi utila pentru o gama foarte variata de utilizatori ai companiei americane. Aceasta noua functie se afla in proces de dezvoltare in cadrul WhatsApp de ceva vreme, iar utilizatorii iPhone o vor putea folosi abia dupa ce va fi oferita oficial de catre companie, dar probabil vom mai astepta ceva timp pana cand va fi oferita.

WhatsApp are in dezvoltare de ceva vreme o noua functie pentru iPhone care le va permite utilizatorilor sa faca apeluri voce in grup, ceva ce multa lume si-a dorit. Informatiile privind implementarea optiunii de a face apeluri voce in grup pe iPhone a fost descoperita recent intr-o versiune beta a aplicatiei WhatsApp, functia fiind in proces de dezvoltare deocamdata.

WhatsApp pare sa aiba aceasta noua functie pentru iPhone intr-un stadiu destul de avansat al procesului de dezvoltare, dar din cate se pare acum, e putin probabil ca functia sa fie lansata pana anul viitor. Avand in vedere ca oferi posibilitatea de a face apeluri voce in grup pe iPhone nu este ceva simplu de implementat, WhatsApp va trebui sa se asigure de faptul ca ofera functia intr-un mod cat se poate de bun, deci va trebui sa o dezvolte corespunzator.

WhatsApp – iPhone va avea o functie grozava

WhatsApp va oferi aceasta functie cu siguranta pentru telefoanele iPhone, insa cel mair probabil va ajunge inclusiv in telefoanele Android, chiar daca nu simultan in ambele platforme. WhatsApp are pe iPhone un numar foarte mare de utilizatori care fac apeluri voce, multi dintre ei prin intermediul FaceTime, dar ii poate convinge sa isi schimbe sistemul prin care efectueaza apelurile voce cu prietenii.

WhatsApp cu functia de apeluri voce in grup oferita utilizatorilor iPhone va castiga noi persoane care sa ii foloseasca serviciile, daca va oferi si functii diferite fata de concurenta. WhatsApp are pe iPhone concurenta foarte mare din partea celor de la Skype pentru asemenea tipuri de apeluri voce in grup, insa sunt sigur ca va gasi o metoda buna de a oferi functia pentru clientii care sunt interesati sa o foloseasca.

 WhatsApp va tine functia in dezvoltare in aplicatia pentru iPhone pana in punctul in care aceasta va fi 100% pregatita pentru a fi oferita utilizatorilor din lumea intreaga. In momentul in care noua functiei WhatsApp va fi disponibila pentru iPhone, o veti putea folosi imediat, asa ca in momentul in care va fi lansata oficial va voi anunta printr-un articol separat pentru a face actualizarea.

WhatsApp iPhone