Huawei Mate 10 Lite si Pro apar in Noi Imagini

Huawei Mate 10 Lite si Pro apar in noi imagini oficiale inainte de a fi prezentate si puse in lupta cu iPhone 8 si iPhone X pe pietele globale.

Huawei Mate 10 Lite si Huawei Mate 10 Pro apar astazi in noi imagini care ne arata exact ce va lansa compania Huawei in cursul lunii viitoare pentru fanii din intreaga lume. Huawei Mate 10 Lite, simplu si Pro vor fi prezentate luni de catre compania Huawei in cadrul unei conferinte care va fi transmisa in direct pentru fanii din intreaga lume, iar atunci vom afla si detaliile oficiale ale noilor smartphone-uri ce vor fi puse in vanzare, cel mai probabil, in noiembrie.

Huawei Mate 10 Lite 1

Huawei Mate 10 Lite este primul telefon despre care vorbim, el fiind vizibil in imaginile de mai jos, ea aratand complet noul design pregatit de catre Huawei pentru telefoane. Huawei Mate 10 Lite are un ecran cu diagonala de 5.9 inch si aspect ratio 18:9, rezolutia acestuia fiind de 2160 x 1080 pixeli, totul fiind introdus in carcasa unui telefon a carui diagonala ar trebui sa fie in mod normal de 5.5 inch, nu mai mare.

Huawei Mate 10 Lite

Huawei Mate 10 Lite se va lupta cu iPhone 7 pe piata si va avea un chip Kirin 659 de proasta calitate, impreuna cu 4 GB RAM, deci nu va avea performante nici macar apropiate. Totusi, el va avea o camera duala in fata si o camera duala frontala, prima avand senzori de 16 megapixeli si a doia de 13 megapixeli, Huawei Mate 10 Lite fiind din acest punct de vedere un smartphone foarte bine “dotat”, desi nu se stie cat va conta.

Huawei Mate 10 Lite si Pro apar in Noi Imagini

Huawei Mate 10 Pro este, o cu totul alta “bestie”, deoarece aici vorbim despre un smartphone premium pe care compania Huawei il pregateste pentru lansare oficiala. In imaginea de mai jos aveti un nou poster pentru lansarea Huawei Mate 10, compania integrand in telefon un ecran de 6 inch care acopera aproape intregul panou frontal al carcasei, el avand o rezolutie tot de 2160 x 1440 pixeli.

Huawei Mate 10 Pro poster

Huawei Mate 10 va avea deasemenea un chip kirin 970 de ultima generatie si 6/8 GM RAM, o pereche de camere duale fiind deasemenea integrate in fata si in spate. Huawei Mate 10 Pro va avea deasemenea o baterie de 4000 mAh disponibila pentru clientii care vor fi dornici sa-l cumpere, deci vorbim despre componente de top oferite in smartphone pentru a-i oferi o sansa in lupta cu iPhone X din aceasta toamna.

Huawei Mate 10 Lite va fi vandut la preturi care incep de la aproximativ 400 de dolari, sau euro, in timp ce Huawei Mate 10 Pro va fi vandut la preturi apropiate de 900 de dolari. Seria Huawei Mate 10 ar trebui sa concureze cu cele mai noi modele de telefoane ale companiei Apple, insa va reusi sa faca asta doar daca preturile percepute de catre compania Huawei vor fi suficient de mici pentru ele.