iPhone X – o Noua Crestere a Productiei Estimata

iPhone X urmeaza sa aiba productia crescuta din nou de catre partenerii companiei Apple, iar asta pentru ca productia anumitor componente a crescut la partenerii companiei Apple. Stiam deja ca noua camera frontala 3D a iPhone X este produsa foarte greu de catre partenerii companiei Apple, insa ea a fost doar una dintre cele care au avut probleme de productie, iar unii dintre partenerii Apple au reusit sa-si imbunatateasca productia.

iPhone X urmeaza sa aiba productia crescuta substantial incepand cu luna noiembrie a acestui an, iar asta pentru ca de atunci urmeaza sa ajunga aceste componene in cantitati mai mari. Cele pentru camera frontala 3D sunt doar unele dintre cele pe care Apple se bazeaza pentru fabricarea iPhone X, iar in lipsa lor compania Foxconn a avut productia cu mult intarziata, acest lucru afectand stocurile finale de produse.

iPhone X a fost livrat deja de catre Foxconn in primele unitati catre magazinele Apple din Europa si Orientul Mijlociu, insa cantitatea este extrem de mica. Mai exact, doar cateva zeci de mii de unitati ale iPhone X au fost livrate de catre cei de la Foxconn pentru compania Apple, insuficient pentru a acoperi cererea existenta pentru telefon in momentul de fata, dar productia urmeaza sa creasca simtitor.

iPhone X va fi lansat de catre compania Apple in noiembrie, iar partenerii ar trebui sa ofere suficient de multe componente pentru a acoperi toata cererea Apple in 2017. Desigur ca aceasta din urma afirmatie este foarte greu de dovedit, sau chiar indeplinit, insa partenerii Apple vor incerca cu siguranta sa faca in asa fel incat macar o parte dintre clientii dornici sa aiba iPhone X in mana din 3 noiembrie.

“The first batch of iPhone X devices has already been shipped out from Foxconn Electronics’ site in Zhengzhou (Henan, China), said the sources. With production yield rates for certain key components such as 3D sensing modules improving, shipments of the device have increased gradually and will meet Apple’s demand ahead of the Christmas and New Year’s holidays, the sources indicated.”

iPhone X productia creste

2 COMENTARII

  1. Loturile cu X pentru Europa SEcond hand sunt supraestimate oricum :)) majoritatea le vor folosi pentru testul de măcinat in râșnița,aruncat de pe blocu turn si prăjit la microunde.Cel care trece testele va sta la mendea?