Problema MacBook Pro Ironizata intr-un Cantec pe care nu-l vei Uita

MacBook Pro, sau tastaturile standard ale companiei Apple, au o problema cu tastele care dupa o vreme nu mai raspund la apasari, am patit-o si eu cu doua tastaturi, iar in majoritatea cazurilor tastatura trebuie schimbata complet, pentru ca o rezolvare nu prea exista.

MacBook Pro necesita desfacerea tastaturii pentru curatare, daca se poate face asta si instructiunile Apple nu ajuta clientul, insa in caz contrar trebuie inlocuita tastatura cu totul, iar pentru un MacBook Pro de 2000 de dolari o problema de acest gen este extrem de enervanta.

Ei bine pentru ca problemele sunt atat de enervante, cineva a facut un clip video, precum cel de mai jos, in care ironizeaza problema pe care MacBook Pro o are cu folosirea tastei Space a tastaturii, aceasta refuzand sa functioneze daca praf sau orice alte mizerii se aduna, necesitand inlocuire.

Articolul precedentGoogle Chrome – Actualizarea noua pe iPhone si iPad
Articolul următorFacebook a Lansat Oficial noul Explore News Feed
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.