Prima Pagina MacBook Pro Problema MacBook Pro Ironizata intr-un Cantec pe care nu-l vei Uita

Problema MacBook Pro Ironizata intr-un Cantec pe care nu-l vei Uita

MacBook Pro, sau tastaturile standard ale companiei Apple, au o problema cu tastele care dupa o vreme nu mai raspund la apasari, am patit-o si eu cu doua tastaturi, iar in majoritatea cazurilor tastatura trebuie schimbata complet, pentru ca o rezolvare nu prea exista.

MacBook Pro necesita desfacerea tastaturii pentru curatare, daca se poate face asta si instructiunile Apple nu ajuta clientul, insa in caz contrar trebuie inlocuita tastatura cu totul, iar pentru un MacBook Pro de 2000 de dolari o problema de acest gen este extrem de enervanta.

Ei bine pentru ca problemele sunt atat de enervante, cineva a facut un clip video, precum cel de mai jos, in care ironizeaza problema pe care MacBook Pro o are cu folosirea tastei Space a tastaturii, aceasta refuzand sa functioneze daca praf sau orice alte mizerii se aduna, necesitand inlocuire.

 • serban07

  Eu încă nu am probleme pe Mac Brook Pro 2017 de 1500€ fără touch bar. Bine, îl am de aproape o lună, probabil nu a ajuns praful prea departe, să sperăm că nu ajunge

 • This sucks!

  Hrană la troli

 • Srb Srb

  Cele de 2017 sunt modificate deja

 • ibadea

  din pacate acest aspect tine si de igiena, macbook pro 2016, 11 luni de utilizare, pot sa zic ca am tavalit tastatura si nu am nici o problema, din cand in cand aspirata si apoi curatata cu spirt, nu il tin deschis daca nu il folosesc, oricum porneste instant. atentie, in functie de transport, sau de mizeria de pe taste, pot ramane urmele tastelor pe ecran, pentru asta am luat o folie de protectie, asa am scapat si de grija colegilor care au tendinta de pune degetul sau de a atinge cu pixul ecranul