Samsung Galaxy S9 Conceptul din Visele Fanilor

Samsung Galaxy S9 apare intr-un concept inspirat din visele fanilor Android care asteapta o schimbare majora pentru noul telefon al companiei Samsung.

Samsung Galaxy S9 apare astazi intr-un concept smuls parca din visele fanilor Android care isi doresc o schimbare mai mare pentru telefonul ce va fi lansat anul acesta de catre Samsung. Stim deja ca Samsung Galaxy S9 este in plin proces de dezvoltare si ca urmeaza sa fie lansat in prima parte a anului viitor, insa compania Samsung nu pregateste o schimbare majora pentru design, ci vrea sa pastreze formatul actual, desi acest concept arata altceva.

Samsung Galaxy S9 apare in acest concept un ecran care are margini faorte mici, dar ramane cu un cititor de amprente in carcasa, spre uimirea celor care urasc asta. Samsung Galaxy S9 este totusi un telefon asteptat de catre foarte multi fani Android si ai companiei Samsung, insa ar trebui sa fie facute si alte schimbari pentru a-i da o sansa de a concura in mod serios cu iPhone X in cursul anului 2018.

Samsung Galaxy S9 – conceptul smuls din visele fanilor Android

Voi ce parere aveti despre acest concept al Samsung Galaxy S9 ?