iOS 11 a Crescut Descarcarile de Aplicatii

iOS 11 a generat o crestere substantiala a descarcarilor de aplicatii pentru iPhone si iPad prin AppStore, iar asta multumita unei schimbari a Apple. Stiti deja ca aplicatia AppStore are un nou design in iOS 11, compania Apple schimband intreaga interfata special pentru a impulsiona cresterea descarcarilor.

Strategia celor din Cupertino pare sa fie dat roade, deoarece sectiunea Astazi genereaza cresteri de pana la 2172% a descarcarilor de aplicatii. Acolo compania Apple recomanda diverse jocuri si aplicatii pentru utilizatorii sai, iar utilizatorii iPhone si iPad reactioneaza favorabil la recomandari.

Desi jocurile sunt cele mai descarcate tipuri de aplicatii din AppStore, se pare ca aplicatiile standard au parte de cele mai mari cresteri in descarcari. Situatia este una foarte interesanta si arata ca Apple s-a chinuit pentru a incerca sa gaseasca o metoda de a creste descarcarile de aplicatii.

iOS 11 este cel mai bun exemplu despre cum poti arata ca iti pasa de dezvoltatorii tai, in special cei independenti care nu au bani sa se promoveze. Desigur ca pana acum aceste cresteri au fost motivate si de curiozitatea clientilor de a vedea cum arata interfata AppStore in noua versiune a sistemului de operare, asa ca va fi interesant de vazut cum va evolua totul.

iOS 11 descarcari aplicatii iPhone iPad