iPhone X e Vandut cu AirPods Gratuite in Pachet

iPhone X este vandut cu casti AirPods gratuite oferite de catre unii parteneri ai companiei Apple, promotiile fiind excelentele indiferent cum privim situatia.

iPhone X va fi lansat pentru precomanda de catre compania Apple peste doar cateva zile, iar pretul foarte mare a fost o problema anuntata de catre multi analisti. Acestia afirma ca foarte multa lume ar putea evita sa cumpere noul telefon al celor din Cupertino din cauza pretului de vanzare foarte mare, iPhone X costand 1150 de euro in Europa in versiunea cea mai ieftina, un pret foarte mare.

iPhone X va fi scump in Europa, insa unii oepratori de telefonie mobila incearca sa mai “indulceasca” putin lucrurile cu o oferta extrem de interesanta. Mai exact, in Marea Britanie cei de la Vodafone ofera o pereche de casti AirPods gratuite impreuna cu telefoanele iPhone X ale companiei Apple, deci ai sai clienti vor beneficia de un deal foarte bun, asa cum spuneau unele zvonuri in vara.

iPhone X in aceasta oferta va beneficia de o reducere de 170 de euro pentru cei care aveau in plan sa cumpere si o pereche de casti AirPods, dar acum o vor primi gratuit multumita promotiei. S-a speculat ca Apple ar putea include castile AirPods in pachetul iPhone X, dar acest lucru nu se va intampla, asa ca ramane ca partenerii sai sa faca aceste oferte pentru a putea vinde cat mai multe unitati dupa lansare.

iPhone X este vandut cu AirPods gratuite la pachet

iPhone X AirPods gratuit

iPhone X nu va necesita prelungirea unui contrat pentru o anumita perioada de timp pentru a se aplica aceasta promotie, cel putin la operatorul de telefonie mobila Vodafone din Marea Britanie. Promotia oferita de catre ei este foarte interesanta si cu siguranta va atrage unii clienti, care pot vinde castile AirPods si recupera peste 100 de euro din pretul cheltuit pentru iPhone X, asta daca nu vor macar sa le incerce.

iPhone X va fi vandut de catre alti operatori de telefonie mobila cu alte accesorii oferite gratuit, insa deocamdata nu se stie ce anume va fi oferit de catre ei. Exista posibilitatea ca accesorii pentru incarcare wireless, sau incarcare rapida sa fie incluse in pachetele promotionale create pentru iPhone X, iar in final clientii castiga cel mai mult, pentru ca vor profita de accesorii pe care le pot vinde pentru a castiga bani de pe urma lor.

iPhone X va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 27 octombrie in Romania aici, aici si aici, lansarea oficiala urmand a avea loc pe data de 3 noiembrie. Daca sunteti interesati de a cumpara unul dintre modelele iPhone X, va recomand sa fiti foarte rapizi si sa inregistrati comenzile rapid, pentru ca stocurile vor fi mici si se vor epuiza extrem de rapid.