Steve Jobs a Consiliat un Presedinte American

Steve Jobs l-a consiliat pe unul dintre cei mai iubiti presedinti americani in istorie documente publicate de catre Casa Alba dovedind asta pentru presa.

Steve Jobs a consiliat un foarte iubit presedinte american in perioada in care si-a pregatit si revenirea in cadrul companiei Apple, conform unor noi documente. In baza unor scrisori facute publice recent de catre Casa Alba, Bill Clinton si Steve Jobs erau destul de apropiati, poza de mai jos fiind o dovada a acestui lucru, dar asta este doar o parte din poveste.

Steve Jobs a oferit inclusiv recomandari pentru membri ai guvernului SUA si i-a permis familiei Clinton sa foloseasca una dintre casele sale. Steve Jobs a organizat deasemenea si o vizionare privata a filmului A Bugs Life in 1998 pentru presedintele american, avand o prietenie destul de apropiata cu acesta.

Steve Jobs consiliat presedinte 1

Bill Clinton nu a ascuns vreodata apropierea de familia Jobs si l-a felicitat pe fostul co-fondator al Apple dupa ce a revenit la conducerea companiei in 1997. Avand in vedere toate acestea, este destul de clar ca Steve Jobs l-a si consiliat pe Bill Clinton, cel putin probleme de tehnologie.

Bill Clinton nu este singurul presedinte american care are prieteni in sectorul IT si cu care se consiliaza, Barack Obama si Donald Trump facand acelasi lucru. Tim Cook nu a fost foarte apropiat de Barack Obama, iar cu Trump sigur nu are o relatie bune, dar poate ca va fi mai prietenos cu viitorul presedinte al SUA.

Steve Jobs consiliat presedinte 2

Steve Jobs consiliat presedinte 3

Steve Jobs consiliat presedinte 4

Steve Jobs consiliat presedinte 5

Steve Jobs consiliat presedinte 6

Steve Jobs consiliat presedinte 7