Steve Jobs a Consiliat un Presedinte American

Steve Jobs l-a consiliat pe unul dintre cei mai iubiti presedinti americani in istorie documente publicate de catre Casa Alba dovedind asta pentru presa.

Steve Jobs a consiliat un foarte iubit presedinte american in perioada in care si-a pregatit si revenirea in cadrul companiei Apple, conform unor noi documente. In baza unor scrisori facute publice recent de catre Casa Alba, Bill Clinton si Steve Jobs erau destul de apropiati, poza de mai jos fiind o dovada a acestui lucru, dar asta este doar o parte din poveste.

Steve Jobs a oferit inclusiv recomandari pentru membri ai guvernului SUA si i-a permis familiei Clinton sa foloseasca una dintre casele sale. Steve Jobs a organizat deasemenea si o vizionare privata a filmului A Bugs Life in 1998 pentru presedintele american, avand o prietenie destul de apropiata cu acesta.

Steve Jobs consiliat presedinte 1

Bill Clinton nu a ascuns vreodata apropierea de familia Jobs si l-a felicitat pe fostul co-fondator al Apple dupa ce a revenit la conducerea companiei in 1997. Avand in vedere toate acestea, este destul de clar ca Steve Jobs l-a si consiliat pe Bill Clinton, cel putin probleme de tehnologie.

Bill Clinton nu este singurul presedinte american care are prieteni in sectorul IT si cu care se consiliaza, Barack Obama si Donald Trump facand acelasi lucru. Tim Cook nu a fost foarte apropiat de Barack Obama, iar cu Trump sigur nu are o relatie bune, dar poate ca va fi mai prietenos cu viitorul presedinte al SUA.

Steve Jobs consiliat presedinte 2

Steve Jobs consiliat presedinte 3

Steve Jobs consiliat presedinte 4

Steve Jobs consiliat presedinte 5

Steve Jobs consiliat presedinte 6

Steve Jobs consiliat presedinte 7

Articolul precedentiOS 11 a Crescut Descarcarile de Aplicatii
Articolul următoreMAG – MacBook cu 3200 de LEI Reduceri
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.