Apple Pay a fost Lansat in 3 noi Tari Europene

Apple Pay a fost lansat de catre compania Apple in 3 noi tari europene, cei din Cupertino continuand expansiunea serviciului pentru tot maim ulte persoane.

Apple Pay a fost lansat de catre compania Apple in 3 noi tari europene, cei din Cupertino continuand expansiunea serviciului pentru tot maim ulte persoane. Mai exact, incepand de astazi avem Apple Pay disponibil in Finlanda, Danemarca si Suedia, lansarea in aceste tari fiind anuntata inca de saptamana trecuta, cand primii parteneri au inceput sa discute despre iminenta disponibilitatea a serviciului.

Apple Pay a fost lansat deasemenea si in Emiratele Arabe Unite, aceasta fiind si prima tara din Orientul Mijlociu, daca nu ma insel, in care serviciul este disponibil. In aceste 4 tari utilizatorii iPhone si Apple Watch pot folosi carduri bancare si tehnologia NFC pentru a autoriza plati mobile la POS-urile care sunt disponibile in marile lanturi de retail partenere ale companiei Apple, dar si in cadrul magazinelor sale.

Serviciul de plati mobile urmeaza sa fie deasemenea lansat in curand in Olanda, Germania si Polonia, compania Apple incercand sa ofere platforma in cat mai multe tari. In ciuda faptului ca se incearca extinderea expansiunii in noi tari, cei de la Apple nu prea reusesc sa se apropie suficient de mult de Romania, dar poate ca in 2018 vom avea parte macar de tentative de a aduce Apple Pay si in tara noastra.

Apple Pay tari europa