eMAG – Galaxy S7 cu Reduceri MARI pre iPhone X

eMAG are Samsung Galaxy S7 cu reduceri mari inaintea aparitiei iPhone X, magazinul online avand zeci de modele disponibile cu preturi promotionale de astazi.

eMAG are Samsung Galaxy S7 cu reduceri mari inaintea lansarii iPhone X in Romania, telefoanele companiei coreene fiind vandute reduceri de pana la 1100 de LEi in aceasta pagina pentru a atrage in continuare clientii care se uita mai atent la noile modele de telefoane Apple decat la cele din categoria de produse Samsung.

eMAG vinde in prezent atat Samsung Galaxy S7, cat si Samsung Galaxy S7 Edge, ambele modele de telefoane avand reduceri de pana la 1100 de LEI in momentul de fata, ele fiind cu mult mai bune decat ceea ce ofereau cei de la Samsung inainte ca iPhone 8 si iPhone X sa fie prezentate in mod oficial.

eMAG are Samsung Galaxy S7 cu Reduceri MARI inainte de aparitia iPhone X

eMAg vinde in momentul de fata seria Samsung Galaxy S7 cu preturi mai mici cu pana la 1100 de LEI in aceasta pagina si dupa cum v-am spus saptamana aceasta, telefonul este recomandat in locul iPhone 8 de catre o reputata publicatie americana multumita calitatii foarte bune a apelurilor, dar si a autonomiei mai bune.

eMAG are acest telefon, aparent, inca foarte bun, cu preturi la fel de bune in momentul de fata, Samsung Galaxy S7, iar daca erati in cautarea unui smartphone care sa va uimeasca, atunci poate ca ar fi bine sa-i acordati atentia voastra, mai ales ca promotiie sunt cu mult peste asteptarile tuturor.

eMAG vinde nu doar seria Samsung Galaxy S7 cu reduceri de pana la 1100 de LEI, ci si multe alte produse, promotiile fiind excelente la zeci de mii de produse din stocul magazinului online.

eMAG Galaxy S7 Reducer iPhone X