iPhone X – noul mod GROZAV de a Accesa Aplicatiile

iPhone X va avea un nou mod extrem de util de a face trecerea intre aplicatiile deschise in fundal in iOS 11, iar in clipul video din acest articol il puteti vedea.

iPhone X va fi lansat de catre compania Apple cu o interfata bazata in cea mai mare parte pe gesturi facute in diverse regiuni ale ecranului. Acestea inlocuiesc butonul Home din multe puncte de vedere, iar in clipul video de mai jos avem o demonstratie a unuia grozav.

Mai exact, in clipul video de mai jos vedem cat de usor vom trece de la o aplicatie la alta a telefonului printr-un simplu gest facut pe ecran. Practic o simpla glisare facuta in partea inferioara a ecranului va face trecerea intre aplicatiile pe care le aveam deschise in fundal inainte a accesa aplicatia folosita in acel moment.

Acest gest oferit pentru iPhone X este o schimbare radicala fata de ceea ce are iOS 11 in momentul de fata si o functionalitate oferita in trecut prin jailbreak. Acum companai Apple o ofera in mod nativ multumita nouluie cran de diagonala mare a telefonului, iar asta e bine pentru noi.

Ca sa fiu complet sincer, cred ca foarte multa lume va aprecia noul mod de a accesa aplicatiile in iOS 11, mai ales in lipsa unui buton Home. Compania Apple a testat cu siguranta acest gest cu angajatii sai inainte de a decide sa-l ofere in mod oficial, asa ca ne putem astepta si la alte surprize.