Samsung Galaxy S8 a Esuat Lamentabil in Lupta cu iPhone

Samsung Galaxy S8 s-a dovedit a fi un esec lamentabil in lupta cu iPhone, iar asta pentru ca nu a reusit sa ofere functii pe masura dorintelor clientilor.

Samsung Galaxy S8 a esuat lamentabil in lupta cu iPhone si spun asta pentru ca telefonul mobil al coreenilor n-a opus prea multa “rezistenta” in fata telefoanelor companiei Apple de cand este pe piata. Samsung Galaxy S8 a fost lansat in cursul lunii aprilie si n-a reusit sa intreaca iPhone 7 in vanzari in vreo piata importanta, in ciuda faptului ca a fost un telefon extrem de interesant in momentul in care si-a facut aparitia.

Samsung Galaxy S8 a fost lansat de catre coreeni in luna aprilie si dupa o scurta perioada in care a fost in atentia presei, a intrat in umbra iPhone 7 si a celorlalte telefoane Android. De atunci si pana acum, Samsung Galaxy S8 nu a mai ajuns in atentia presei, nu a mai avut vanzari notabile, iar in ultima perioada a cam disparut din topurile vanzarilor de telefoane mobile, fiind inlocuit de Galaxy Note 8, asa cum era, poate, de asteptat.

Desi iPhone 7 este un telefon vechi de mai bine de un an de zile, pana in momentul lansarii seriei iPhone 8 era in topul vanzarilor de smartphone-uri la nivel global, conform analistilor. Niciun telefon mobil nu a putut schimba asta in perioada in care telefonul s-a aflat la vanzare, cu exceptia unor piete de pe glob, iar in afara Chinei si a Coreei de Sud, niciuna dintre ele nu  este suficient de importanta acum.

Samsung Galaxy S8 a Esuat Lamentabil in Lupta cu iPhone

Desi a fost gandit pentru a reduce substantial vanzarile de telefoane iPhone in lumea intreaga, din pacate Samsung Galaxy S8 n-a avut prea mare succes din acest punct de vedere. Aici nu cade vina doar pe produsele companiei Apple, ci si pe produsele competitorilor Android, care s-au chinuit sa aduca pe piata foarte multe modele care sa atraga clientii, chiar daca n-au avut un design de exceptie gandit.

Samsung Galaxy S8 esuat iPhone

Fara a reusi sa intreaca vreun model al iPhone in vanzari in vreo piata importanta, Samsung Galaxy S8 nu si-a prea indeplinit misiunea, unii spunand ca a avut si vanzari mai mici decat Samsung Galaxy S7. Desigur ca doar Samsung stie ce se intampla cu adevarat cu telefoanele sale, iar asta pentru ca in mod public nu divulga cifre privind vanzarile smartphone, ci spune doar ce livreaza catre parteneri, nu ce se vinde.

Samsung Galaxy S8 a fost un telefon cu foarte mare potential in momentul in care a fost lansat, iar desi iPhone 7 a fost vazut de multi ca fiind inferior, in realitate situatia a fost diferita. Chiar daca telefonul coreenilor are unele functii pe care iPhone nu le are, chiar daca este vandut acum la un pret mai mic, esecul sau sta in faptul ca vanzarile au fost slabe, iar asta nu poate fi schimbat de cineva.