Samsung Galaxy S7 e Recomandat in locul iPhone 8

Samsung Galaxy S7 este recomandat in detrimentul iPhone 8 de catre o reputata publicatie americana spre uimirea tuturor celor care o urmaresc in mod constant.

Samsung Galaxy S7 este recomandat in detrimentul iPhone 8, sau chiar a Samsung Galaxy Note 8, de catre o reputata publicatie americana specializata pe testarea de produse electronice. Vorbim despre cei de la Consumer Reports, ei recomandandu-le americanilor sa cumpere Samsung Galaxy S7 in locul iPhone 8, cele doua telefoane obtinand un scor de 80 de puncte in testele publicatiei americane.

Samsung Galaxy S7 a obtinut un scor cu doar 1 punct mai mic decat cel al Samsung Galaxy S8, insa a obtinut acelasi scor ca Samsung Galaxy Note 8, dar este recomandat in locul sau. Totusi, partea surprinzatoare ramane in faptul ca Samsung Galaxy S7 este recomandat de catre cei de la Consumer Reports desi este mai vechi cu 1 an si jumatate in comparatie cu iPhone 8, care abia a fost lansat pe piata.

Samsung Galaxy S7 e recomandat in locul iPhone 8

Samsung Galaxy S7 este recomandat de catre cei de la Consumer Reports deoarece ar avea calitate mai buna pentru apeluri, dar si autonomie mai buna decat iPhone 8. Daca prima afirmatie ar putea fi valida pentru Samsung Galaxy S7, a doua este comica, la fel si situatia in care performantele nu sunt luate in calcul, si nici macar calitatea camerei, iar asta pune serios in discutie credibilitatea recomandarii.

Samsung Galaxy S7 are parte de aceasta recoandare de la o reputata publicatie americana care a mai refuzat sa recomande si MacBook Pro in trecut. Acum ramane de vazut cata lume va lua “de buna” aceasta recomandare facuta in detrimentul iPhone 8, ea fiind nu doar ciudata, dar si de evitat, pentru ca nu prezinta realitatea situatiei celor doua telefoane, chiar daca iPhone 8 nu este grozav.

Voi ce parere aveti despre aceasta recomandare ciudata ?

Samsung Galaxy S7 Recomandat iPhone 8