Apple Incepe sa Promoveze Agresiv iPhone X

iPhone X este promovat agresiv in cadrul website-ului companiei Apple, telefonul avand parte de atentia lumii intregi in acest moment, asa cum este si normal.

Lansarea iPhone X se apropie cu pasi repezi, asa ca Apple se grabeste sa promoveze agresiv noul sau telefon mobil, iar acest lucru este usor vizibil in prima pagina a website-ului sau. Toti cei care acceseaza prima pagina a website-ului Apple vor vedea doar informatii despre noul telefon.

Compania americana promoveaza toate functiile noi ale telefonului in intregul spatiu disponibil pentru a afisa continut in prima pagina a website-ului. Intentia celor din Cupertino este clara, insa atentia acordata telefonului este mult mai mare decat cea oferita oricarui alt model de pana acum.

Apple a inceput sa promoveze in mod agresiv iPhone X

Nici pentru iPhone 8 compania Apple nu a facut asa ceva, insa nici pentru iPhone 7, sau alte modele anterioare, iPhone X fiind un mode special. Desi Apple are stocuri foarte reduse pentru acest telefon, compania il promoveaza totusi in mod agresiv pentru a genera vanzari cat mai mari.

iPhone X Apple website

Fiecare dintre sectiunile promovate de catre compania Apple directioneaza utilizatorii spre o zona in care sunt explicate functiile telefonului. Apple promoveaza fiecare noutate in parte, pentru ca oamenii sa stie foarte clar ce le va oferi telefonul care va fi lansat in 3 noiembrie.

iPhone X va putea fi precomandat inclusiv din Romania incepand cu data de 27 octombrie, de aici, aici si aici.