iPhone 7 Ramane cel mai Popular Smartphone

iPhone 7 ramane cel mai popular smartphone in prima parte a anului 2017, telefoanele companiei Apple dominand vanzarile globale de smartphone-uri.

iPhone 7 ramane cel mai popular smartphone in prima parte a anului 2017, conform unor informatii publicate in cursul acestei zile de catre cei de la IHS, ei afirmand ca telefoanele Apple au intrecut in vanzari orice alte modele. iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost telefoanele care au inregistrat cele mai mari vanzari la nivel global in primele doua luni ale anului 2016, lucru usor de inteles, pentru ca asta se intampla in cam fiecare an cu modelel noi ale iPhone.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus, care pot fi cumparate de aici cu reduceri mari dupa lansarea iPhone 8, s-au dovedit a fi mai atractive decat oricare alte modele ale Samsung, Huawei si nu numai. iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt urmate in top 5 de catre Samsung Galaxy Grand Prime Plus, iPhone 6S si Samsung Galaxy S8, care este deasemenea vandut cu reduceri foarte bune aici, deci Apple domina vanzarile smartphone.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au avut totusi vanzari mai mici decat seria iPhone 6S in cursul anului 2016, dar asta probabil din cauza zvonurilor privind lansarea iPhone X. Conform celor de la IHS, seria iPhone 7, telefoane cu ecran de 4.7 inch, a inregistrat o cota de piata de 5%, cu 2 puncte procentiale mai mica decat cea a seriei iPhone 6S si injumatatita fata de cea a seriei iPhone 6, probabil tot din cauza zvonurilor.

iPhone 7 ramane cel mai popular smartphone

iPhone 7 nu este singurul cu vanzari mai mici, deoarece si Samsung Galaxy S8 a inregistrat vanzari mai mici decat seria anterioara a companiei Samsung, dar a fost lansat mai tarziu. Si Samsung Galaxy S8 Plus este in aceeasi situatie, din exact aceeasi cauza, insa niciunul nu a reusit sa intreaca in vanzari smartphone-uri vechi de 6 luni, sau macar seria Grand Prime care ii apartie tot companiei coreene.

„The Apple iPhone 7 outsold all other smartphone models globally during the first six months of 2017, followed by the iPhone 7 Plus. The Samsung Galaxy Grand Prime Plus held the number three spot, followed by iPhone 6s and Galaxy S8 in in fourth and fifth places.”

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt prezente in top 10 cele mai bine vandute smartphone-uri impreuna cu iPhone 6S si inca un model de iPhone, dar care nu a fost dezvaluit de IHS. Samsung domina totusi topul cu 5 modele incluse, Oppo incheind lista, insa niciunul dintre acesti doi producatori nu are vreun model la fel de popular ca iPhone 7, sau macar iPhone 7 Plus, vanzarile telefoanelor lor fiind mult mai mici decat cele ale Apple.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus s-au descurcat destul de bine in 6 luni dominate de zvonuri care anuntau lansarea unui iPhone X „legendar” in cursul acestei toamne de catre Apple. Unii oameni care se gandeau sa cumpere un telefon din seria iPhone 7 au decis sa astepte lansarea iPhone X, insa acum vor fi dezamagiti pentru ca lunile de asteptare le vor aduce o asteptare prelungita din cauza stocurilor mici.

iPhone 7 Popular Smartphone

Articolul precedentGoogle Pixel 2 Fura o Noua Functie a iPhone 8
Articolul următoriPhone X – Noul Design Dezvoltat Timp de 5 Ani
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.