Prima Pagina iPhone Vanzarile iPhone sunt Bune inaintea Lansarii iPhone X

Vanzarile iPhone sunt Bune inaintea Lansarii iPhone X

iPhone are vanzari bune daca este sa ne luam dupa afirmatiile LG Display, care sustine ca are comenzi bune de la compania Apple pentru ecranele telefoanelor.

Vanzarile de telefoane iPhone raman in continuare mari inaintea lansarii iPhone X, compania LG Display anuntand ca are cerere mare de la Apple pentru ecranele LCD. Dupa cum prea bine stim deja, ecranele LCD sunt folosite doar in telefoanele iPhone aflate acum in vanzare pe piata, iPhone X fiind primul model care are un ecran OLED integrat.

Cei de la LG Display spun ca in ciuda tuturor informatiilor de pana acum privind vanzarile slabe ale iPhone 8, compania Apple are comenzi mari pentru ecrane LCD facute. Mai mult decat atat, LG Display a anuntat o crestere cu 80% a profitului trimestrial, iar din moment ce Apple este principalul sau client, e clar ca iPhone se vinde bine.

“Mobile LCD panel sales have been supported, partly due to the release of the latest iPhone. And although large-size panel prices have been falling, LG has been able to hold its ground well on the strength of its premium products.”

Facand lucrurile si mai interesante, cei de la LG Display spun ca livrarile de ecrane LCD vor creste in urmatoarele 3 luni, semn ca vanzarile iPhone vor ramane la un nivel ridicat. Asta da de inteles ca seriile iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 si iPhone 8 inregistreaza vanzari bune, dar nu neaparat ca ultima este cea pentru care sunt folosite cele mai multe ecrane de la coreeni.

LG Display este de cativa ani de zile cel mai important partener Apple pentru ecranele LCD folosite in iPhone si iPad, compania castigand miliarde de dolari anual. Acum cand toata lumea spune ca vanzarile iPhone sunt mici, cei de la LG Display sustin contrariul si incearca sa sustina Apple in afirmatiile ca vanzarile sunt de fapt mult mai bune.

iPhone vanzari bune

 • Gini

  Oricum ecrane mai proaste ca astea nu am văzut pe iPhone 7-le meu când mă uit la ceva și e fundalul negru se vede albicios in Colțuri!

 • Catalin Petrisor

  i7 este ok, i8 este ok, oare ne convinge apple sa trecem la X ? mai sunt cateva zile si aflam raspunsul.26-27-28-29-30-31-1-2-3…

 • X1

  si eu am avut probleme cu ecranele iphone. 5s are ecranul galben acum, iphone 6 fara probleme din cate imi amintesc, iphone 6s plus avea un pumn de pixeli morti in coltul stanga sus, iphone 7 plus avea coltul stanga sus un chenar negru . Sper ca iphone 8 plus sa nu aiba probleme de acest gen. la 6s plus si 7 plus problemele au aparut dupa 5-6 luni de utilizare, nu venise cu probleme din fabrica.

 • X1

  desi f multi zic ca au cel mai bun ecran LCD care a fost pus vreodata intr un smartphone

 • preocupatu

  Odata sunt vanzari slabe la iph 8, odata sunt vanzari bune…… articole la kilogram

 • Ionut Catalin

  Defect de fabricatie… nu e normal asa ceva …

 • Ionut Catalin

  🙂 ceva de genu pentru “rating”