iOS 11.2 beta 1 e pregatit pentru Lansare

iOS 11.2 beta 1 este in proces de dezvoltare in vederea lansarii pentru iPhone si iPad, Apple pregatind acum actualizarea pentru iDevice-urile noastre.

iOS 11.2 beta 1 este deja pregatit pentru lansare de catre compania Apple, conform unor informatii de la o sursa interna. Omul care a dezvaluit foarte multe dintre secretele iPhone X, si ne-a spus ca watchOS 4.1 GM va fi lansat saptamana viitoare, are aceasta informatie privind IOS 11.2 beta 1.

iOS 11.2 beta 1 are intreaga lista de schimbari obtinuta de catre aceasta persoana, iar in imaginea de mai jos puteti vedea o parte din ea. Compania Apple va lansa iOS 11.2 beta 1 pentru a testa actualizarea in urmatoarele luni inainte de a o oferi oficial pentru toti.

iOS 11.2 beta 1 pare sa aiba doar schimbari minore menite sa rezolve probleme de functionare si sa imbuntateasca performantele. Realitatea este ca Apple ne-a surprins de multe ori cu actualizari mai importante, asa ca iOS 11.2 beta 1 ar putea fi una dintre aceste surprize.

Articolul precedentFacebook Messenger – noua Actualizare pentru iPhone si iPad
Articolul următormacOS High Sierra 10.13.1 beta 5 a fost Lansat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.