Samsung Galaxy S9 – Schimbari MAJORE din cauza iPhone X

Samsung Galaxy S9 va avea parte de schimbari foarte mari din cauza iPhone X, compania Samsung pregatind surprize majore pentru fanii care asteapta produsul.

Samsung Galaxy S9 va avea parte de schimbari foarte mari din cauza iPhone X, noul telefon urmand a trece printr-un proces de schimbare pentru a putea avea o sansa in fata telefonului Apple. Informatia vine de la o sursa cunoscuta de informatii privind telefoanele Samsung care inca nu au fost lansate, ea afirmand ca vom vedea schimbari majore pentru carcasa Samsung Galaxy S9 din cauza lansarii iPhone X anul acesta.

Samsung Galaxy S9 va avea una dintre cele mai mari schimbari oferite sub forma unei camere duale pe care corenii intentioneaza sa o integreze pentru fanii care asteapta telefonul. Stim deja ca Samsung Galaxy Note 8 are o camera duala integrata si ca foarte multa lume astepta aceasta componenta in Samsung Galaxy S9, iar coreenii isi respecta “blazonul” si o implementeaza pentru a oferi cea mai buna experienta de a inregistra poze si clipuri video.

Samsung Galaxy S9 va avea parte de multe schimbari pentru carcasa, insa deocamdata nimeni nu stie sigur care vor fi acestea separat de modificarea formatului pentru a include si camera. E posibil ca Samsung Galaxy S9 sa aiba totul configurat intr-un mod similar cu cel al Samsung Galaxy Note 8, adica sa vedem cititorul de amprente si camera intr-o singura bucata dreptunghiulara pozitionata in partea superioara a carcasei.

Samsung Galaxy S9 – Schimbari foarte MARI din cauza iPhone X

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa vina si cu alte schimbari majore din cauza iPhone X, compania Samsung intentionand sa implementeze si un sistem mai bun pentru recunoastere faciala. La fel de bun ca Face ID nu va fi acest sistem, insa Samsung Galaxy S9 avea nevoie de ceva care sa-l ajute sa concureze oarecum cu iPhone X, iar cei de la Samsung vor oferi o tehnologie rudimentara, care sa-si faca oarecum treaba.

Samsung Galaxy S9 trebuia sa aiba un cititor de amprente in ecran, insa in schimb va avea un proesor mai bun, care teoretic ar trebui sa si fie mult mai performant decat cel actual. Aici nu avem detalii foarte multe, insa noul procesor ar trebui sa fie produs folosind n proces de fabricatie mai mic de 10nm, pentru a-i oferi Samsung Galaxy S9 nu doar performante mult crescute, ci si o autonomie mai buna.

Samsung Galaxy S9 schimbari iPhone X

Samsung Galaxy S9 este in momentul de fata intr-un proces avansat de dezvoltare in vederea lansarii in prima parte a anului viitor, cel mai probabil undeva prin februarie – martie. Samsung grabeste dezvoltarea si lansarea Samsung Galaxy S9 pentru a putea avea telefonul pe piata cat se poate de repede dupa ce iPhone X va fi lansat in noiembrie si va reduce extrem de mult vanarile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8.