Samsung Galaxy S9 – Decizia Dezamagitoare de Frica iPhone X

Samsung Galaxy S9 va fi lansat fara functia care ar putea detrona iPhone X. Din pacate, se pare ca acest element cheie pentru Samsung Galaxy S9 nu poate fi integrat.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat fara cea mai asteptata functie majora pentru telefoane mobile, ea putand aduce si o revolutie pentru lumea intreaga, in schimb telefonul va copia iPhone X. Vorbim aici despre faptul ca Samsung Galaxy S9 nu va avea un cititor de amprente integrat de catre compania Samsung in ecranul telefonului, coreenii neparand sa fie capabili sa faca asta, la fel cum s-a intamplat cu Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S9 fara cititor de amprente este anuntat de catre una dintre persoanele care a oferit cele mai multe informatii valide cu privire la produsele Samsung inca nelansate. Aceasta este 100% sigura de faptul ca Samsung Galaxy S9 va veni fara cititor de amprente integrat in ecran, iar aceasta va fi o foarte mare dezamagire pentru multi dintr fanii care asteapta noul telefon in momentul de fata.

Samsung Galaxy S9 fara un cititor de amprente integrat in ecran, nu poate fi lansat de catre cei de la Samsung decat cu un sistem de recunoastere faciala mai bun. Avand in vedere ca a oferi in continuare un cititor de amprente doar in carcasa nu mai este de ajuns pentru un telefon al anului 2017, Samsung Galaxy S9 are nevoie de ceva mai mult, iar singura cale este de a copia iPhone X.

Samsung Galaxy S9 nu va avea cititor de amprente in ecran

Samsung Galaxy S9 are deja un sistem de recunoastere faciala integrat, insa el este rudimentar in compartie cu cel Face ID din iPhone X, desi multa lume nu realizeaza asta. Samsung nu poate copia Face ID chiar din prima, astfel ca Samsung Galaxy S9 va avea un sistem de recunoastere faciala imbunatatit fata de cel actual, insa nu cred ca va fi la fel de bun precum cel pe care iPhone X il are acum.

Samsung Galaxy S9 va veni cu mai multe imbunatatiri hardware, decat de design, insa a integra o camera frontala 3D in telefon ar presupune si o schimbare de design. E posibil ca Samsung sa fie obligata sa implementeze in Samsung Galaxy S9 un decupaj similar celui iPhone X, iar asta ar ridica foarte multe spranceni, dar nu pentru ca Samsung copie din nou, ci pentru ca va copia ceva atat de stupid.

Samsung Galaxy S9 cititor amprente

Samsung Galaxy S9 fara un cititor de amprente in ecran va ramane fara functia “vedeta” care il poate diferentia fata de iPhone X. Daca Samsung nu va reusi intr-adevar sa ofere o asemenea schimbare pentru Samsung Galaxy S9, atunci e foarte posibil ca telefonul sa nu iasa cu nimic in evidenta in comparatie cu produsul companiei Apple, iar asta va afecta foarte mult vanzarile generale.