Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9 – Decizia Dezamagitoare de Frica iPhone X

Samsung Galaxy S9 – Decizia Dezamagitoare de Frica iPhone X

Samsung Galaxy S9 va fi lansat fara functia care ar putea detrona iPhone X. Din pacate, se pare ca acest element cheie pentru Samsung Galaxy S9 nu poate fi integrat.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat fara cea mai asteptata functie majora pentru telefoane mobile, ea putand aduce si o revolutie pentru lumea intreaga, in schimb telefonul va copia iPhone X. Vorbim aici despre faptul ca Samsung Galaxy S9 nu va avea un cititor de amprente integrat de catre compania Samsung in ecranul telefonului, coreenii neparand sa fie capabili sa faca asta, la fel cum s-a intamplat cu Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S9 fara cititor de amprente este anuntat de catre una dintre persoanele care a oferit cele mai multe informatii valide cu privire la produsele Samsung inca nelansate. Aceasta este 100% sigura de faptul ca Samsung Galaxy S9 va veni fara cititor de amprente integrat in ecran, iar aceasta va fi o foarte mare dezamagire pentru multi dintr fanii care asteapta noul telefon in momentul de fata.

Samsung Galaxy S9 fara un cititor de amprente integrat in ecran, nu poate fi lansat de catre cei de la Samsung decat cu un sistem de recunoastere faciala mai bun. Avand in vedere ca a oferi in continuare un cititor de amprente doar in carcasa nu mai este de ajuns pentru un telefon al anului 2017, Samsung Galaxy S9 are nevoie de ceva mai mult, iar singura cale este de a copia iPhone X.

Samsung Galaxy S9 nu va avea cititor de amprente in ecran

Samsung Galaxy S9 are deja un sistem de recunoastere faciala integrat, insa el este rudimentar in compartie cu cel Face ID din iPhone X, desi multa lume nu realizeaza asta. Samsung nu poate copia Face ID chiar din prima, astfel ca Samsung Galaxy S9 va avea un sistem de recunoastere faciala imbunatatit fata de cel actual, insa nu cred ca va fi la fel de bun precum cel pe care iPhone X il are acum.

Samsung Galaxy S9 va veni cu mai multe imbunatatiri hardware, decat de design, insa a integra o camera frontala 3D in telefon ar presupune si o schimbare de design. E posibil ca Samsung sa fie obligata sa implementeze in Samsung Galaxy S9 un decupaj similar celui iPhone X, iar asta ar ridica foarte multe spranceni, dar nu pentru ca Samsung copie din nou, ci pentru ca va copia ceva atat de stupid.

Samsung Galaxy S9 cititor amprente

Samsung Galaxy S9 fara un cititor de amprente in ecran va ramane fara functia “vedeta” care il poate diferentia fata de iPhone X. Daca Samsung nu va reusi intr-adevar sa ofere o asemenea schimbare pentru Samsung Galaxy S9, atunci e foarte posibil ca telefonul sa nu iasa cu nimic in evidenta in comparatie cu produsul companiei Apple, iar asta va afecta foarte mult vanzarile generale.

 • Srb Srb

  VP…daca ne luam dupa zvonuri…cum ziceai si ce ziceam?
  Ti-am zis cine ar pune pariuri cu mine ar ajunge pe strazi
  Nu ai cum pune pe 5 mil de bucati…cu Note 9 ar fi altceva, acolo si 1 mil de bucati ar fi cat de cat ok pt prima luna

 • V.P

  Eu nu cred asta ,, cum sa rateze Samsung ocazia asta ?? Eu cred ca S9 vine fara discutii cu senzorul de amprenta in ecran , nu vad cum poate Samsung in primavara sa rastoarne aceasta situatie delicate ,, da este o situatie foarte delicata pentru Samsung in cazul in care senzorul nu este la posturi ,, adica sub ecranul lui Galaxy S9 .

 • Mircea

  Avem răbdare pana in Martie și vedem ce și cum.

 • George89

  Mai lasă-ne, ca nicio companie nu este sfânta, nu este non profit și toate sunt fomiste (una mai rău decât cealaltă)

 • George89

  Acest articol e o mare borboroseala, la fel ca altele, se arunca cu presupuneri și acuze fără a avea o baza reala și fără niciun fel de informare
  Bun, Samsung nu îl poate baga sub display pentru S9 atunci respecta planul și va fii gata pentru N9, deci nu vad unde e frica de iX
  Pentru ce sa facă Samsung decupaj pentru S9? Pentru camera frontala 3D? Samsung nu e ca Apple sa facă un design in bălării (iX, i8, i8 Plus ) , pot foarte frumos sa implementeze o camera frontala din gama ISOSCELL Slim care e ultra mica, nu cred eu ca o camera frontala 3D ocupa un sfert din partea de sus, și pana la urma ce decupaj? Elimina Samsung marginile de jos ai de sus acum?
  Și cel mai ce copiază Samsung de la Apple? Face ID? Care ideea e copiata după recunoașterea faciala rudimentara din android, oricum dacă ar fi asa Samsung decât la r îmbunătăți

 • real

  sa compari o multinationala cu mult profit, cu Romania (cu parere de rau) tara corupta si destul de saraca.
  in punctele de mai sus gasim multe idei care descriu si firma apple.
  deci despre ce vorbim?

 • amfetamin

  L-ar îmbunătăți ca și touch id-ul preluat din 5S și băgat in S5 cu swipe down to unlock?

 • amfetamin

  Articol preluat de pe playtech punct ro,dar nu puteam sa pun link ca zaone șterge fără motiv orice link de la o pagina it românească.

 • George89

  Vrei sa spui ca Apple nu a dat-o în bara cu nimic la îmbunătățiri?

 • George89

  + ca Samsung nu a dezvoltat nimic, funcția de scanare faciala e nativa în android (nu aparține de Samsung)

 • amfetamin

  Un exemplu in acest sens fiind…?

 • Mihai V

  niste comparatii mai aberante decat astea nu am mai vazut. . . . ai o imaginatie bogata incat sa asociezi lucrurile dupa bunul plac…….nu-ti place samsung, foarte bine nu-l cumpara…….nu-ti place Romania, foarte bine muta-te in alta tara…..cu ocazia asta mai scapam de oamenii astia pesimisti care fac, ca tara asta sa mearga inapoi ca racul…..si stai linistit ca si in alte tari situatia nu este chiar asa de roz cum o vezi tu si multa lume

 • Mihai V

  corect

 • George89

  Camera duala de ex, 3 generații și tot e in urma concurentei indiferent ca vorbim de camere single (Pixel) sau duala (Samsung)….. Samsung a făcut-o din prima

 • amfetamin

  Vorbești prostii,camera lui 8 plus e mult peste cea a lui Note 8. Note 8 are niște culori spălăcite in comparație cu 8+. Pe ecran super uber amoled se vede impresionant dar viața bate filmul cum s-ar zice.
  https://youtu.be/Yq2sP2Lh5K8

 • George89

  Adică camera lui N8 au alte culori și pe ecran se vede altcumva? Pai la iPhone e tot asa? Mai ales ca iX are Super Uber Amoled…. Ma omule nu are nicio logica ce spui
  Camera iphone urilor au mari probleme cu galbejala (de atâția ani) , suprasaturarea culorii roșii, lipsa detaliilor și neclaritatea obiectelor (dacă te iuți imbrejur la fotografii obiectele sunt neclare… Uitate bine)… Asta e și pe YouTube și în viata reala

 • Alex25

  articol de tot kktu 🙂 Samsung e deja peste Iphone…