Descarca iOS 11.1 ipsw pentru iPhone si iPad

iOS 11.1 poate fi descarcat in format ipsw pentru iPhone si iPad, compania Apple oferind actualizarea pentru telefon pentru cei care vor sa faca procedura.

iOS 11.1 a fost lansat in aceasta seara pentru iPhone, iPad si iPod Touch de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare putand fi instalata de catre oricine chiar acum. Desi cea mai simpla metoda de a instala iOS 11.1 pe iPhone sau iPad este sistemul Software Update, compania Apple permite totusi folosirea iTunes si a unui ipsw pentru a instala actualizarea, dar fisierul trebuie descarcat.

iOS 11.1 poate fi descarcat in format ipsw pentru iPhone si iPad direct de la compania Apple, iar mai jos aveti toate fisierele disponibile pentru a face instalarea pe iDevice-urile voastre. Aceasta procedura ar putea fi necesara daca se intampla sa se blocheze iPhone sau iPad in vreun moment, sau altul, insa trebuie sa aveti o versiune recenta a iTunes pentru a putea urma intreaga procedura pe iDevice-urile voastre.

Descarca iOS 11.1 ipsw pentru iPhone si iPad

descarca ios 11.1 iphone ipad

iOS 11.1 poate fi descarcat in format ipsw pentru iPhone si iPad folosind link-urile de mai jos :

8 COMENTARII

  1. Din păcate bug-ul de la widget-ul de vreme nu a fost rezolvat, se actualizează imediat după repornirea telefonului și pe urma asa moare.
    Următoarea actualizare o mai face după următoarea repornire!