iPhone X – Apple Vorbeste despre Touch ID

iPhone X are un zvon foarte vechi explicat de catre compania Apple, cei din Cupertino discutand despre implementarea Touch ID in noul telefon premium.

iPhone X a fost lansat de catre compania Apple fara Touch ID integrat, cei din Cupertino alegand in schimb sa implementeze Face ID, un sistem de recunoastere faciala care ar trebui sa fie mult mai avasant. In ciuda implementarii Face ID in iPhone X, foarte multe zvonuri au sugerat faptul ca Apple a dezvoltat inclusiv o versiune a telefonului care avea un cititor de amprente in carcasa pentru a oferi Touch ID in continuare.

iPhone X cu Touch ID in carcasa ar fi aratat foarte urat, pentru ca separat de decupaj, ar mai fi avut si o gaura in carcasa unde trebuia sa cautam un buton, iar Apple nu a vrut sa aiba o asemenea problema pe cap. Cei de la Apple sustin ca nici macar nu au dezvoltat vreodata o versiune a iPhone X care are Touch ID in carcasa, afirmatia fiind surprinzatoare si indirect mincinoasa, dar asta nu e o surpriza.

iPhone X ar fi fost gandit de la bun inceput cu Face ID, iar Apple nu ar fi pierdut nici macar un moment dezvoltand o versiune a telefonului care avea Touch ID in carcasa, conform unui vicepresedinte al companiei. Desi e posibil ca Apple sa nu fi dezvoltat un model al iPhone X cu Touch ID in carcasa, imi este imposibil sa cred ca nu s-au facut prototipuri de telefoane care au cititorul de amprente in acea locatie.

iPhone X – Apple vorbeste despre Touch ID

iPhone X a fost lansat la mult timp dupa ce telefoanele au avut cititoare de amprente integrate in carcasa, asa ca Apple a testat cu siguranta implementarea inainte de a incepe sa produca telefonul. Imi este imposibil sa cred ca Apple nu a testat in vreun moment implementarea Touch ID in carcasa vreunui model al iPhone, chiar daca pentru iPhone X “nu a pierdut vreun moment” in incercarea de a face asta.

“I heard some rumor [that] we couldn’t get Touch ID to work through the glass so we had to remove that. So we spent no time looking at fingerprints on the back or through the glass or on the side because if we did those things, which would be a last-minute change, they would be a distraction relative to enabling the more important thing that we were trying to achieve, which was Face ID done in a high-quality way.”

iPhone X ar trebui sa aiba in Face ID inlocuitorul perfect pentru Touch ID, insa primele review-uri nu prezinta noul sistem intr-o lumina prea buna, dar vorbim despre impresii trunchiate ale reviewerilor. Compania Apple nu a permis testarea iPhone X pentru perioade prea lungi de timp de catre testeri, asa ca nimeni nu poate oferi o imagine completa a telefonului, dar oare asa vrea Apple sa fie situatia ?

iPhone X cu Face ID reprezinta un pas in fata facut de catre Apple, din punctul meu de vedere, pentru ca tehnologia scanarii amprentelor trebuia sa evolueze in ceva, iar recunoasterea faciala este acea evolutie. Cred ca Face ID din iPhone X va fi imbunatatit pe masura ce tot mai multa lume va incepe sa-l foloseasca, dar sunt deasemenea destul de sigur ca primele experiente cu sistemul vor fi groaznice.

iPhone X Apple Touch ID

12 COMENTARII

  1. Mi-au ajuns iphone x, si se blocheaza dupa ce configurez faceID…trebuie resetat si trebuie sa dau skip la faceID ca sa pot sa le utilizez

  2. Ee glumeam,abia asteptam sa comenteze androizii sa se bucure ca mi se blocheaza si dupa sa le zic ca a fost o gluma scuze de dezamagire :))) off omule nu pe tine te asteptam 🙂