Amenintarea Terorista Afecteaza Vanzarile iPhone X

iPhone X nu va fi vandut in magazinele Apple din doua tari europene din cauza unor potentiale atacuri teroriste care ar putea viza oamenii aflati la cozi.

Amenintarea terorista afecteaza inclusiv clientii companiei Apple care doreau sa cumpere iPhone X in ziua lansarii din Europa, iar asta pentru ca telefoanele nu vor fi puse in vanzare in unele magazine de pe continent. Dimineata v-am spus ca nu vor fi vandute iPhone X in magazinele Apple din Franta, iar acum aflam ca nici in Belgia nu va exista stoc pentru clientii care n-au o precomanda facuta cu ridicare din magazin.

Franta si Belgia sunt tarile unde au avut loc unele dintre cele mai sangeroase atacuri teroriste din ultimii ani, iar autoritatile le-au cerut cel mai probabil celor de la Apple sa evite formarea de cozi pentru lansarea iPhone X. In aceasta idee, magazinele Apple din Franta si Belgia vor vinde iPhone X doar pentru cei care au facuta o precomanda cu ridicare din magazin, restul neavand posibilitatea de a le cumpara daca se prezinta vineri dimineata la magazine.

Stim cu totii ca existau sanse mari ca in fata magazinelor Apple sa se formeze cozi lungi pentru lansarea iPhone X, in principal de la clienti care nu aveau precomenzi inregistrate pentru telefoane. Autoritatile sunt clnstiente ca aceste cozi sunt o posibila tinta pentru teroristii care cauta momentele potrivite pentru a ataca, asa ca iPhone X nu va fi vandut in magazinele Apple din Franta si Belgia in ziua lansarii.

Apple nu a confirmat deocamdata aceasta informatie, dar cu siguranta isi va atentiona clientii, mai ales ca problema este una extrem de serioasa si trebuie adusa la atentia celor care vor iPhone X. Avand in vedere situatia actuala, nu m-ar mira ca si autoritatile din Marea Britanie sa-i ceara companiei Apple sa nu vanda iPhone X in magazine pentru clientii fara precomenzi.

amenintare terorista iPhnoe X