iPhone X – Primele Poze facute cu Noua Camera

iPhone X are primele poze facute cu noua camera publicate pentru a ni se arata ce fel de evolutie s-a inregistrat pentru inregistrarea de imagini si video.

iPhone X are primele poze facute cu noua camera prezentate de catre cei care au avut ocazia de a testa pentru o perioada foarte scurta de timp noul telefon al companiei Apple. Vorbim despre un iPhone X care are o camera similara cu cea a iPhone 8 Plus, doar ca vine cu o stabilizare optica si pentru camera telephoto, deci avem din start o imbunatatire dramatica a pozelor Portret facute cu noul telefon Apple.

iPhone X are deasemenea o camera frontala TrueDepth, net superioara celei standard din iPhone 8 Plus, ea fiind capabila sa inregistreze poze si folosind functia Portret, deci teoretic ar trebui sa fie fara egal. iPhone X are cea mai buna camera implementata vreodata intr-un iPhone, compania Apple tinand marile schimbari de anul acesta pentru acest model al telefonului, dar asta nu mai poate uimi pe cineva acum.

iPhone X camera poze 9
iPhone X in stanga, Samsung Galaxy Note 8 in dreapta

iPhone X – primele poze facute cu noua camera

iPhone X are unele poze comparate inclusiv cu unele facute folosind Samsung Galaxy Note 8, iar rezultatele nu pun intr-o lumina prea buna telefonul companiei Apple, camera sa nefiind excelenta. Am observat de altfel si la iPhone 8 faptul ca surprinde culori departe de realitate, in special pentru fetele oamenilor, insa efectul HDR aplicat pozelor este mult prea puternic si cam acelasi lucru se intampla la iPhone X.

iPhone X camera poze 8

iPhone X are o camera buna, probabil mai buna decat cea a iPhone 8 Plus, insa totul depinde de modul in care modifica procesorul de imagine capturile facute de catre utilizatorii telefonului. iPhone X ar trebui totusi sa inregistreze poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta, compania Apple imbunatatind semnificativ aici performantele camerei, inclusiv in cea implementata in iPhone 8 Plus.

iPhone X camera poze 7

iPhone X nu pare sa aduca o evolutie majora pentru camerele telefoanelor mobile si desi are o camera potenta, nu cred ca va intrece Google Pixel 2 in testele DxOMark, daca va fi testat. Voi ce parere aveti despre camera iPhone X ?

iPhone X camera poze 6

iPhone X camera poze 5
iPhone X in stanga si Samsung Galaxy Note 8 in dreapta

iPhone X camera poze 4

iPhone X camera poze 3

iPhone X camera poze 2

iPhone X camera poze 1

Articolul precedentiTunes 12.7.1 update a fost lansat de catre Apple
Articolul următoreMAG – Apple Watch cu 1300 LEI mai IEFTIN de Halloween
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.