iPhone X – Primele Poze facute cu Noua Camera

iPhone X are primele poze facute cu noua camera publicate pentru a ni se arata ce fel de evolutie s-a inregistrat pentru inregistrarea de imagini si video.

iPhone X are primele poze facute cu noua camera prezentate de catre cei care au avut ocazia de a testa pentru o perioada foarte scurta de timp noul telefon al companiei Apple. Vorbim despre un iPhone X care are o camera similara cu cea a iPhone 8 Plus, doar ca vine cu o stabilizare optica si pentru camera telephoto, deci avem din start o imbunatatire dramatica a pozelor Portret facute cu noul telefon Apple.

iPhone X are deasemenea o camera frontala TrueDepth, net superioara celei standard din iPhone 8 Plus, ea fiind capabila sa inregistreze poze si folosind functia Portret, deci teoretic ar trebui sa fie fara egal. iPhone X are cea mai buna camera implementata vreodata intr-un iPhone, compania Apple tinand marile schimbari de anul acesta pentru acest model al telefonului, dar asta nu mai poate uimi pe cineva acum.

iPhone X camera poze 9
iPhone X in stanga, Samsung Galaxy Note 8 in dreapta

iPhone X – primele poze facute cu noua camera

iPhone X are unele poze comparate inclusiv cu unele facute folosind Samsung Galaxy Note 8, iar rezultatele nu pun intr-o lumina prea buna telefonul companiei Apple, camera sa nefiind excelenta. Am observat de altfel si la iPhone 8 faptul ca surprinde culori departe de realitate, in special pentru fetele oamenilor, insa efectul HDR aplicat pozelor este mult prea puternic si cam acelasi lucru se intampla la iPhone X.

iPhone X camera poze 8

iPhone X are o camera buna, probabil mai buna decat cea a iPhone 8 Plus, insa totul depinde de modul in care modifica procesorul de imagine capturile facute de catre utilizatorii telefonului. iPhone X ar trebui totusi sa inregistreze poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta, compania Apple imbunatatind semnificativ aici performantele camerei, inclusiv in cea implementata in iPhone 8 Plus.

iPhone X camera poze 7

iPhone X nu pare sa aduca o evolutie majora pentru camerele telefoanelor mobile si desi are o camera potenta, nu cred ca va intrece Google Pixel 2 in testele DxOMark, daca va fi testat. Voi ce parere aveti despre camera iPhone X ?

iPhone X camera poze 6

iPhone X camera poze 5
iPhone X in stanga si Samsung Galaxy Note 8 in dreapta

iPhone X camera poze 4

iPhone X camera poze 3

iPhone X camera poze 2

iPhone X camera poze 1

26 COMENTARII

  1. Zaone zi mi te rog, daca achizitionez un iphone x din sua, beneficiez de garantie si la noi in Romania?
    Am tot citit pe net si tind sa cred ca e cam pa garantia pt noi

  2. În mod implicit iPhone 7 salvează pozele in format heic. Se poate modifica astfel încât să le salveze în jpg sau raw?

  3. Salut băieți vreau sa îmi cumpăr iPhone X pe negru space gray , Dar îmi place cum arată cel argintiu (Silver) inafara de fata neagră. Îmi este greu de ales acuma plin toți de pe YouTube care a făcut prezentare au avut cel silver. 🙁 Voi pe care îl cumpărați 😉

  4. pe space grey se vor vedea mult mai pronuntat amprentele si zgarieturile pe spate fata de cel silver, asta daca nu porti o husa! Ambele sunt minunate