iPhone X – Numar Urias de Precomenzi Facute

iPhone X ar fi inregistrat un numar urias de precomenzi la compania Apple si partenerii sai din lumea intreaga, cererea fiind colosala pentru telefon.

iPhone X ar avea un numar urias de precomenzi facute de catre fanii Apple dupa deschiderea acestora in data de 27 octombrie, telefonul putand fi cumparat si din romania prin aceasta pagina chiar acum. Conform analistilor care urmaresc evolutia companiei Apple, iPhone X ar fi fost precomandat de catre fani in 9 – 12 milioane de unitati in primele 3 zile, o cifra incredibil de mare pentru un telefon atat de scump.

iPhone X precomandat in 9 – 12 milioane de unitati dupa deschiderea acestora ar putea depasi vanzarile pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus in momentul lansarii celor doua telefoane in luna septembrie. Se zvonea ca in septembrie iPhone 8 si iPhone 8 Plus s-ar fi vandut in 6 – 8 milioane de unitati, insa iPhone X pare sa inregistreze vanzari cu aproximativ 50% mai mari, iar asta surprinde din multe puncte de vedere.

iPhone X este un smartphone cu un pret de vanzare de peste 100 de dolari, sau euro, asa ca vorbim despre un interes neobisnuit de mare pentru un telefon foarte scump, chiar si pentru cei de la Apple. Luand acestea in considerare, si numarul de precomenzi pentru iPhone X pare foarte mare, insa daca au exista subventii masive la operatorii de telefonie mobila, atunci e de inteles de unde vin o buna parte din acestea.

iPhone X – numar urias de precomenzi facute

iPhone X are foarte multe precomenzi facute, iar estimarea de 9 – 12 milioane ste cu pana la 9 milioane mai mare decat stocurile estimate pentru lansarea ce urmeaza sa aiba loc vineri. Avand in vedere ca precomenzile pentru iPhone X aveau termene de livrare pentru Craciun la doar 20 de minute de la deschiderea sesiunii, e normal de inteles de ce ar exista o diferenta atat de mare intre stoc si cerere.

“Based on the 5-6 week wait time for an iPhone X, we estimate that there were 9-12 million iPhone X total preorders over the last three days due to iPhone X’s current production ramp schedule (Oct: 2.5M, Nov 5-6M, Dec 15-16M).”

iPhone X cu precomenzi de 9 – 12 milioane pentru ziua lansarii nu va inregistra vanzari in acest cuantum pentru ca Apple nu are stocurile pentru a acoperi toata cererea de pe piata. In ciuda acestui lucru, pana la sfarsitul anului Apple va vinde mai mult decat diferenta estimata de 9 milioane de unitati intre stocurile iPhone X si cererea de pe piata, productia fiind deja crescuta substantial de catre Apple.

iPhone X ar putea fi cel mai de succes telefon al companiei Apple, daca stocurile pentru dispozitiv vor fi suficiente pentru ca fiecare fan sa-si poata primi telefonul pe care l-a precomandat de la Apple. Acestea fiind spuse, vineri va fi lansat iPhone X pe pietele din lumea intreaga si vom vedea cam cat interes va exista pentru telefon si poate vom avea inclusiv estimari pentru vanzarile din weekend-ul lansarii.

iPhone x numar precomenzi