iPhone X are un Nou Ton de Apel Exclusiv

iPhone X vine cu un ton de apel, ringtone, exclusiv pe care compania Apple l-a implementat ca o surpriza pentru clientii care cumpara noul produs.

35

iPhone X vine cu un nou ton de apel, ringtone, implementat de catre compania Apple exclusiv pentru telefonul sau la 10 ani din momentul lansarii primului model al iPhone sub conducerea lui Steve Jobs. Mai jos aveti acest nou ton de apel, ringtone, pe care iPhone X il va avea disponibil in exclusivitate, el inlocuind tonul de apel Opening, care va mai putea fi totusi setat manual prin intermediul aplicatiei de setari.

iPhone X are acest nou ton de apel ca o surpriza nou pe care compania Apple a reusit sa o tina ascunsa pana in acest moment, iar asta pentru ca nici macar cei care au facut review telefonului n-au vorbit de ea. Integrarea unui nou ton de apel, ringtone, pentru iPhone X este o idee buna pe care compania Apple ar trebui sa o aplice pentru fiecare model nou al iPhone pe care-l lanseaza anual, pentru a oferi mai multa diversitate.

iPhone X va aduce acest ringtone, ton de apel, in exclusivitate, insa el va ajunge cu siguranta si pe vechile modele de telefoane ale companiei Apple la scurt timp dupa lansarea oficiala a telefonului. Acestea fiind spuse, iata ca inca mai exista surprize pentru iPhone X si s-ar putea sa mai vedem altele dupa lansarea oficiala a telefonului.

Ce parere aveti despre acest ringtone ?