iPhone X are un Nou Ton de Apel Exclusiv

iPhone X vine cu un ton de apel, ringtone, exclusiv pe care compania Apple l-a implementat ca o surpriza pentru clientii care cumpara noul produs.

iPhone X vine cu un nou ton de apel, ringtone, implementat de catre compania Apple exclusiv pentru telefonul sau la 10 ani din momentul lansarii primului model al iPhone sub conducerea lui Steve Jobs. Mai jos aveti acest nou ton de apel, ringtone, pe care iPhone X il va avea disponibil in exclusivitate, el inlocuind tonul de apel Opening, care va mai putea fi totusi setat manual prin intermediul aplicatiei de setari.

iPhone X are acest nou ton de apel ca o surpriza nou pe care compania Apple a reusit sa o tina ascunsa pana in acest moment, iar asta pentru ca nici macar cei care au facut review telefonului n-au vorbit de ea. Integrarea unui nou ton de apel, ringtone, pentru iPhone X este o idee buna pe care compania Apple ar trebui sa o aplice pentru fiecare model nou al iPhone pe care-l lanseaza anual, pentru a oferi mai multa diversitate.

iPhone X va aduce acest ringtone, ton de apel, in exclusivitate, insa el va ajunge cu siguranta si pe vechile modele de telefoane ale companiei Apple la scurt timp dupa lansarea oficiala a telefonului. Acestea fiind spuse, iata ca inca mai exista surprize pentru iPhone X si s-ar putea sa mai vedem altele dupa lansarea oficiala a telefonului.

Ce parere aveti despre acest ringtone ?

35 COMENTARII

  1. Uita te la intrebarea ce incheie articolul??? Cum poti sa pui asa intrebare fara sa oferi tonul sa l asculte audienta care da clic ca fraierii pe articole scrise pe genunchi. Sa umpli blogul.

  2. Un ton de apel nu este demn de un telefon. Cum un telefon nu este poate fi demn de un ton de apel. O porcarie. Este un ton de apel si atat. Cu alte cuvinte si iphone X este demn de un posesor care poate sa fie un taran. E corect sa facem o astfel de comparatie? Daca ne raportam la bunul simt, ei bine, nu.

  3. omule acel ton de apel a fost facut de un compozitor renumit…deci este demn de iphone x…dar ce sa stii tu, pt tine un ton de apel s-a teleportat nu a fost creat. Doar tiganii gandesc limitat

  4. e bun, poti sa arati tuturor ca ca ti-ai luat iPhone X fara sa le arati telefonul

    practic tipa “mi-am luat un telefon de 1300 Euro” 🙂

  5. Ai demonstrat ca esti limitat din punct de vedere social si intelectual. Iti dau sah mat din 3 mutari tinere. Sa nu crezi ca daca esti moderator pe aici esti Dumnezeu. Blog-ul asta se poate inchide si el, stii nu? Mare grija cum te exprimi cu mine data viitoare. Cei care “viziteaza”, marea lor majoritate au vazut cum sta treaba. Ca si mine cautam si noi niste articole sa ne mai documentam. Cand dam de astia ca tine, cu care nu se poate discuta, modelul care sparge seminte pe banii parintilor nu-i de bine. Repet e valabil si pentru zaone, o sa pastrez un limbaj decent si elevat. Cu prima ocazie, apelam la “butoane” sa va mai linistiti putin.

  6. Apple a inventat tonurile personalizate pentru fiecare device. Intram in alta era. Era in care prostia este la putere. Si noroc au, ca duduie lumea de astfel de specimene.

  7. Apple știe foarte bine că majoritatea utilizatorilor de iPhone nu știu sa schimbe tonul de apel,deci e foarte bine că le oferă un ton de apel frumos.Bravo Apple.

  8. Stai putin cum adica caut cearta? I-am spus ca nu este corecta acea comparatie, fara sa atac. Dupa care s-a/te-ai simtit lezat si a inceput sa-mi vorbeasca mie de sus, de parca cine stie ce dracu’ e el. Adica nu poti sa mai spui nimic ca sare un ciurli burli din asta la tine. Deci ca sa inchei, mi-a sters aseara sau tu o alta postare. Mai scriu o data. O singura data sa mai vad un astfel de comportament la adresa mea ca o sa aveti timeout la request http/https ca sa fie foarte clar. Sa va mai linistiti putin ca prea v-ati urcat in varful pomului. Aveti impresia ca toti care intra aici stiu doar de feacebook. V-ati inselat, va demonstrez eu ca e simpla treaba.

  9. Eu n-am spus ca esti SRB, te-a bulversat acel slash de mai sus? Ca si el si tu imi vorbiti arogant. Puteai sa fi sters tu postarea, eu nu aveam de unde sa stiu cine a facut-o, de unde si acel. repet, “slash”. Auzi ca sa inveti si tu ceva cu adevarat despre administrarea unor device-uri, google fratioare. Dai acolo google sus, in bara si cauti apple business/enterprise. Sincer nu imi place sa stau sa am grija de o astfel de infrastructura. La update major anagajatii nu au mai putut sa trimita mail-uri prin Exchange. acum sa veniti sa-mi spuneti voi mie cum se rezolva o astfel de problema? Pai astepti sa vina update, n-ai ce face. Asa ca mai usor cu tupeul asta, ca o da si Apple in bara de nu stiu de ei. Tineti in lesa in plm cainele si nu or sa mai fie tampenii in sectiunea de comentarii. Dai pastilele daca ai nevoie de el sa fie prezent, eventual aplica si 1-2 injectii daca omul are probleme la mansarda. Hai gata ca deja imi pierd vremea pe aici. Reciteste de la jumate cealalta postare. Ramane inca valabila ca deja esti arogant, nu se poate discuta nici cu tine, nici cu Humpty Dumpty.