Orange – Contul Meu devine My Orange

Orange anunta ca sectiunea Contul Meu va deveni My Orange si va trece printr-o schimbare majora pentru a oferi o experienta de utilizare mai buna pentru clienti.

Orange a anuntat astazi ca sectiunea Contul Meu va fi transformata in viitorul nu foarte indepartat in sectiunea My Orange, cu o serie de schimbari substantiale pentru toti clientii. Mai exact, cei de la Orange au anuntat ca in baza trecerii de la Contul meu la My Orange, website-ul urmeaza sa aiba o interfata noua pentru clienti, impreuna cu o aplicatie noua.

Orange ne ofera posibilitatea de a testa noua interfara My Orange pentru webs si aplicatia dedicata daca ne inscriem in grupul beta testerilor si pueti face asta prin aceasta pagina. In noua sectiune My Orange vom avea in sfarsit o interfata responsive, care va functiona si pe telefoane mobile si pe calculatoare, lucru inexistent pentru sectiunea Contul Meu.

Contul Meu devine My Orange cu foarte multe imbunatatiri

Orange promite ca in noua sectiune My Orange vom avea in continuare grafice de consum, istoricul facturilor si informatii despre telefoanele noastre, asa cum ar fi si normal. Desigur ca nu lipsesc informatii privind posibile bonusuri pe care clientii Orange le pot obtine prin folosirea sectiunii My Orange, insa aici depinde de fiecare abonament in parte.

Orange Contul Meu My Orange 1

Orange are in momentul de fat ao sectiune Contul Meu care este gandita pentru un alt secol, care este greu de utilizat si care are nevoie de un upgrade major, pe care My Orange il va aduce. Din pacate, nu cred ca My Orange va ajunge si in interfata magazinului online, care este gandit si mai prost, ofera o experienta groaznica si care are nevoie de un upgrade “ca de aer”.

Orange nu spune cand va lansa oficial sectiunea My Orange, insa daca sunteti curiosi sa o testati, atunci aveti link-ul de mai sus care va directioneaza catre pagina in care puteti cere sa fiti acceptati in sistem. Trebuie sa aveti un cont facut in sectiunea Contul Meu pentru a fi acceptati.

13 COMENTARII

  1. Am sunat la Orange. Am asteptat ceva. Mi s-a comunicat ca in cursul zilei de miine voi fi sunat de Cargus pentru livrare. iphone x gri 256gb, achitat integral cu card la precomanda.

  2. Si cei de la flanco deja trimit coletele pentru livrarea pe maine, nu inteleg de ce cei de la emag nu trimit in celelale localitati decat cu livrarea incepand cu sambata.

  3. aplicatia orange e greoaie in ultima vreme,si trebuie sa dau de 2 ori ca sa se deschida.
    speram ca o sa fie o aplicatie mai ok si mai intuitiva.
    la inceput nu o foloseam ,acum chiar o folosesc.
    inscris si pt aplicatia noua,sa vedem despre ce este vorba.
    Merci Za1