iPhone X – De ce nu au fost Livrate unele Comenzi in Romania

iPhone X nu a fost livrat la toti clientii din Romania chiar in ziua lansarii, asta generand multa suparare in randul unor fani, iar problemele stau la Apple.

iPhone X a fost lansat astazi in Romania, dar cu multe dezamagiri pentru o gama foarte variata de clienti care, desi au facut precomenzi devreme, n-au primit telefoanele comandate de la magazine. Vorbim aici despre clienti ai operatorilor de telefonie mobila, sau ai celor de la eMAG, care desi au facut precomenzi inainte de 10, n-au primit telefoanele, iar in aceasta categorie includ si eu o comanda de acest gen.

Pot sa va dau cazul eMAG, unde am o comanda pentru un iPhone X space gray de 64 GB, care este listata ca fiind pregatita pentru livrare intre 4 si 6 noiembrie, desi a fost inregistrata inainte de 10 pe 27 octombrie. Un prieten a primit un iPhone X 64 GB argintiu astazi desi a plasat comanda cu aproape 30 de minute dupa mine, a si platit-o online, deci teoretic trebuia sa aiba telefonul livrat mai tarziu, dar nu s-a intamplat asa.

Explicatia pentru aceasta discrepanta in termenul de livrare, nu doar la eMAG, ci si la alte magazine online, sta in faptul ca stocurile pentru modelele space gray ale iPhone X au fost disponibile in cantitati mici. Stocurile au fost impartite cu accentul pus pe partenerii Apple principali, iar cei care au fost in plan secund au primit mai putine unitati, operatorii de telefonie mobila avand deasemenea probleme cu stocurile.

Versiunea argintie a iPhone X a fost disponibila in cantitati mult mai mari, lucru care s-a vazut si online, unde aceste telefoane au fost disponibile pentru precomanda chiar si weekend-ul trecut. Fie vorbim despre cerre mai mica pentru modelele argintii in comparatie cu cele space gray, fie vorbim despre stocuri mai mari, nici nu prea conteaza, pentru ca in final clientii au fost afectati de ceea ce s-a intamplat.

iPhone X Livrate Comenzi Romania

Articolul precedentHot This Week – aplicatiile saptamanii pe iPhone si iPad
Articolul următoriPhone X vs Galaxy Note 8 – Comparatia Camerelor
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.