iPhone X vs iPhone 8 Plus – Primul Drop Test

iPhone X si iPhone 8 Plus trec prin primul drop test care ne arata daca intre cele doua telefoane exista diferente in ceea ce priveste rezistenta la impact.

iPhone X si iPhone 8 Plus apar astazi in primul drop test care ne arata cat de rezistente sunt cele doua telefoane cand vine vorba despre impactul cu suprafetele dure in eventualitatea intamplarii unor accidente. Chiar de la prima scapare vedem faptul ca iPhone X rezista mult mai bine decat iPhone 8 Plus, a carui carcasa este complet crapata si necesita schimbare la un service autorizat al Apple.

iPhone X si iPhone 8 Plus raman fara stricaciuni mari dupa scaparea pe marginea laterala, insa aici nu am vazut vreun model al iPhone care sa fie complet distrus in teste. Din pacate, atat iPhone X, cat si iPhone 8 Plus au ecranele crapate dupa scaparea cu ecranul spre suprafata dura, insa primul are parte de stricaciuni mai mici decat al doilea, iar aceasta este o surpriza interesanta, care ar putea sugera ca are sticla mai dura.

iPhone X si iPhone 8 Plus sunt mai apoi trecute in scapari suplimentare, iar primul are nevoie de inca 3 pentru a avea ecranul complet crapat, dar asta nu impiedica utilizarea telefonului celor de la Apple. Partea interesanta este ca din carcasa iPhone 8 Plus au inceput sa sara bucati dupa prima serie de scapari, in timp ce in cazul iPhone X vorbim despre distrugerea ecranului pana nu mai functioneaza cu gesturile si cam atat.

iPhone X este usor mai rezistent decat iPhone 8 Plus, insa diferenta intre cele doua dispozitive nu este mare, asa ca ambele trebuie protejate pentru a nu fi distruse complet.

5 COMENTARII

  1. Interesant că, spre deosebire de testul EverythingApplePro, unde iPhone X scapă nespart, dar cu FaceID nefuncțional, aici FaceID funcționează fără probleme după muuult mai multe șocuri.
    Concluzionez că terminalul pe care l-a testat EverythingApplePro avea un defect sau o slăbiciune hardware din fabrică.

  2. @Zaone
    Nu găsești puțin ciudat că în testul EverythingApplePro, FaceID cedează după mult, mult mai puține șocuri, iar aici continuă să fincționeze perfect?
    Probabil primul terminal avea un “defect de turnare”.