iPhone X are un Risc Ridicat de Distrugere

iPhone X are un risc foarte ridicat de distrugere la impact, un nou test aratandu-ne cat de fragil este telefonul companiei Apple in aceste conditii.

iPhone X a fost testat de catre expertii de la SquareTrade pentru a ni se arata cat de bine rezista noul telefon al celor de la Apple cand vine vorba despre rezistenta la impact. Compania cunoscuta pentru vanzarea de asigurare pentru telefoane mobile si tablete a testat iPhone X in orice mod posibil si rezultatele sunt dezamagitoare.

iPhone X se crapa suficient de mult pentru a necesita inlocuirea completa a ecranului daca este scapat de la nivelul capului pe o suprafata dura, problema fiind una mare. Nu conteaza cum scapam iPhone X din mana de la inaltimea capului, fie ca este in lateral, sau pe ecran, in primul caz sansele de distrugete totala fiind mari.

iPhone X este catalogat de catre cei de la SquareTrade ca avand un grad ridicat de risc, obtinand nota 90 din 100, 100 fiind cel mai mare grad de risc posibil. iPhone X este cel mai fragil telefon scump al companiei Apple, asa ca SquareTrade va percepe si preturi mari pentru asigurarea acestui tip de smartphone.