Prima Pagina iPhone X iPhone X te trezeste mai usor dimineata

iPhone X te trezeste mai usor dimineata

iPhone X te va trezi mai usor dimineata multumita unei noi functii pe care compania Apple a implementat-o pentru o aplicatie nativa a telefoanelor noastre.

iPhone X este gandit pentru a te trezi mai usor dimineata, sau cel putin asta da de inteles compania Apple cu o functie implementata special pentru noul sau telefon mobil. Vorbesc despre o fucntie a iPhone X care leaga Face ID de aplicatia Clock si functia sa pentru alarma, ea contribuind la o trezire mai usoara pentru fanii celor din Cupertino.

iPhone X este gandit intr-un asemenea mod de catre compania Apple, astfel incat in momentul in care utilizatorul priveste telefonul dimineata cand suna alarma, volumul este automat redus. Aceasta functie are legatura cu cele sensibile la atentie, iPhone X uitandu-se la ochii nostri inainte de a reduce volumul alarmei pentru a fi sigur ca nu dormim.

iPhone X are implementata in Face ID o functionalitate care urmareste privirea noastra pentru a face recunoasterea faciala, astfel ca atunci cand dormim nimeni nu ne poate debloca telefonul. Iata ca functia este foarte utila si pentru alarma aplicatiei Clock din iPhone X, iar asa Face ID devine cu mult mai uti, iar dezvoltatorii vor putea implementa multe alte functii interesante.

iphone x trezeste dimineata

 • Puffy Mic

  Eu cum sunt genul care oprește alarma și se bagă la somn din nou, ce fac? Se oprește de tot alarma?

 • gysel

  Si cand suna telefonul ,daca te uiti la el se da volumul mai incet, super tare

 • Srb Srb

  Asta am zis si cu apelurile

 • Srb Srb

  Nu,ca in cazul apelului diminueaza
  Daca o inchizi se inchide altfel intra pe znooze

 • Da, funcționează la fel. Este foarte interesantă funcția.

 • richard

  Nu cred ca implementarea e conditionata neaparat de faceID. Pe orice smartphone cu camera frontala poti veni cu o aplicatie.

 • Srb Srb

  yep, deci deja faceID are mai multa functionalitate decat a avut-o vreodata touchID

 • Clar! Eu pana acum sunt foarte mulțumit de dispozitiv. Și cel mai mult ma surprinde bateria. De vineri dimineața de când l-am luat și pana in momentul de fata, l-am încărcat doar de 2 ori. Il folosesc la fel cum foloseam și S7 Edge-ul. Cu el ajungeam seara cu maxim 10-15%, cu iPhone X din ce am văzut pana acum, scot cam 1,5 – 2 zile.