iPhone X te trezeste mai usor dimineata

iPhone X te va trezi mai usor dimineata multumita unei noi functii pe care compania Apple a implementat-o pentru o aplicatie nativa a telefoanelor noastre.

iPhone X este gandit pentru a te trezi mai usor dimineata, sau cel putin asta da de inteles compania Apple cu o functie implementata special pentru noul sau telefon mobil. Vorbesc despre o fucntie a iPhone X care leaga Face ID de aplicatia Clock si functia sa pentru alarma, ea contribuind la o trezire mai usoara pentru fanii celor din Cupertino.

iPhone X este gandit intr-un asemenea mod de catre compania Apple, astfel incat in momentul in care utilizatorul priveste telefonul dimineata cand suna alarma, volumul este automat redus. Aceasta functie are legatura cu cele sensibile la atentie, iPhone X uitandu-se la ochii nostri inainte de a reduce volumul alarmei pentru a fi sigur ca nu dormim.

iPhone X are implementata in Face ID o functionalitate care urmareste privirea noastra pentru a face recunoasterea faciala, astfel ca atunci cand dormim nimeni nu ne poate debloca telefonul. Iata ca functia este foarte utila si pentru alarma aplicatiei Clock din iPhone X, iar asa Face ID devine cu mult mai uti, iar dezvoltatorii vor putea implementa multe alte functii interesante.

iphone x trezeste dimineata