iOS 11.1.1 – Apple Anunta Lansarea, Iata De ce

iOS 11.1.1 a fost anuntat pentru lansare de catre compania Apple, actualizarea urmand a rezolva o problema enervanta a iPhone si iPad raportata de clienti.

iOS 11.1.1 a fost anuntat pentru lansare de catre compania Apple in cursul acestei zile, cei din Cupertino confirmand in mod oficial ca vor oferi aceasta actualizare pentru iPhone, iPad si iPod Touch. iOS 11.1.1 a fost anuntat oficial de catre compania Apple cu foarte putin timp dupa ce iOS 11.1 a fost lansat in mod oficial, iar problema pe care actualizarea o va rezolva are legatura cu inlocuirea incorecta a unei litere in scriere.

iOS 11.1.1 va trebui sa rezolve o problema a sistemului de scriere predictiva, acesta inlocuind litera i in timpul scrierii, iar foarte multi utilizatori sunt extrem de enervati de aceasta problema. Apple a publicat zilele trecute si un document de suport in care descrie o metoda prin care aceasta problema poate fi rezolvata temporar, pana cand iOS 11.1.1 va fi lansat.

iOS 11.1.1 va fi lansat pentru a rezolva o problema enervanta a iPhone

iOS 11.1.1 va rezolva in totalitate problema pentru utilizatorii care folosesc sistemul de scriere predictiva, ea aparand din cauza unui nou caracter emoji pe care compania Apple l-a implementat pentru noi. Din pacate pentru utilizatorii iPhone si iPad, iOS 11.1.1 trebuie oferit pentru a readuce lucrurile la normal, iar teoretic noi nu ar trebui sa avem foarte mult de asteptat pentru lansarea sa oficiala.

iOS 11.1.1 va fi lansat curand, insa daca intre timp aveti probleme cu folosirea sistemului de scriere predictiv, atunci Apple recomanda crearea unei scurtaturi in iPhone si iPad pentru litera i. Aceasta scurtatura va fi utilapana in momentul in care iOS 11.1.1 isi va face aparitia, iar pentru asta nu va trebui sa asteptam chiar atat de mult, asa ca nu va ganditi ca va trebui sa pierdeti foarte mult timp pana cand actualizarea va fi oferita.

iOS 11.1.1 lansare