Prima Pagina iPhone 9 iPhone 9 – Doua Modele cu Ecrane Mari in Dezvoltare

iPhone 9 – Doua Modele cu Ecrane Mari in Dezvoltare

iPhone 9 este deja in Proces de Dezvoltare la Apple, doua modele cu ecrane mari fiind pregatite, impreuna cu alte schimbari majore pentru fanii din intreaga lume.

iPhone 9 este deja in atentia celor de la Apple, viitorul telefon mobil fiind, aparent, in proces de dezvoltare, astfel ca acum aflam si cateva detalii cu privire la ceea ce ar avea Apple in plan. Conform unor informatii aparute astazi, iPhone 9 urmeaza sa aiba un nou tip de structura metalica pentru carcasa, aceasta fiind mult mai complexa decat cea folosita de catre compania Apple pentru iPhone X.

iPhone 9 urmeaza sa aiba tot o structura fabricata dintr-un metal rezistent, precum otelul inoxidabil al iPhone X, insa cei de la Apple o vor face mult mai complexa pentru o schimbare esentiala. Mai exact, compania Apple vrea sa faca structura metalica a iPhone 9 intr-un asa mod incat sa poata integra antenele mai bine in ea si sa imbunatateasca performantele wireless ale viitorului sau telefon mobil.

“Orders for 2H18F iPhones are market focus; both Catcher and Casetek have won new orders. We believe the metal frame of 2H18F iPhone models will be composed of more parts (iPhone X has four parts) for improving data transmission quality. We believe Apple will need more metal frame and casing assembly capacity and new suppliers because of more complex metal frame design and casing assembly.”

iPhone 9 urmeaza sa aiba structura metalica a carcasei compusa din mai mult de 4 bucati, cum are iPhone X acum, iar pentru a isi realiza planurile apeleaza la doi parteneri cu experienta. Catcher si Casetek vor fabrica viitoarea carcasa pentru iPhone 9 pe care compania Apple o va folosi in telefonul sau, aceste companii fabricand acum o varietate de carcase, unele dintre ele chiar si pentru telefoanele iphone ale Apple.

iPhone 9 – doua modele cu ecrane mari in dezvoltare

iPhone 9 va fi deasemenea oferit de catre compania Apple in doua versiuni, ambele cu ecrane OLED, insa vorbim si despre un terminal cu un ecran de diagonala mare. Stiam deja ca Apple vrea sa lanseze un iPhone 9 cu un ecran ce are diagonala de 5.8 inch, insa separat vrea sa aduca pe piata si un model care are o diagonala de 6.4 inch, ceva ce ar indeplini visele foarte multor fani ai americanilor.

” …while models equipped with AMOLED and stainless steel metal frame will increase to two (vs. only one — iPhone X — in 2H17). We expect Catcher will obtain stainless steel metal frame and casing assembly orders. If Casetek can pass certification in late 4Q17 or early 1Q18, it also may win aluminum metal frame and casing assembly orders.”

iPhone 9 ar urma practic sa fie disponibil tot in versiune standard si plus, doar ca Apple va renunta complet la marginile superioara si inferioara ale ecranului inclusiv in modelul cu dimensiuni mai mari. iPhone 9 Plus urmeaza sa aiba dimensiunile unui iPhone 8 Plus, insa ecranul cu diagonala de 6.4 inch ii va acoperi intregul panou frontal pentru a oferi o experienta la care fanii Apple doar viseaza acum.

iPhone 9 se anunta a fi telefonul pe care fanii Apple il asteapta inca din 2014, cand am vazut primele telefoane Android cu ecrane gigant care sa fie utile, insa noi le vom avea abia acum. Incepand cu iPhone 9, Samsung va avea concurenta cu adevatat serioasa pentru telefoanele sale si nu prea va mai avea ce sa faca pentru a combate produsele Apple fara functii cu adevarat inovatoare, pe care nu le poate face.

iPhone 9 modele ecrane

 • Andrew

  Și totuși un dark mode la iOS nu ar strica
  Poate și ceva mai revoluționar ca design al softului cum a fost iOS 7
  Ca deja devine ușor ușor plictisitor actualul designe

 • V.P

  Bineeeee !!

 • Srb Srb

  abia astepti ah ?!

 • serban07

  Poate nu-l mai taie și pe ăla…

 • Cosmin

  Nu te mai plangi ipocritule de dimensiunea de tableta?

 • Srb Srb

  esti putin redus mintal nu? eu vorbeam cu acest user pt ca stiu ca lui ii place varianta PLUS, unde reiese ca EU VREAU asa ceva?

 • Cosmin

  Nici Samsung S8+ nu voiai, nici Note 8 nu voiai, dar tot te plangeai incontinuu de dimensiunea acestora.
  Zi ipocritule, dc nu te plangi de dimensiunea de 6.4″ de la Apple? Numai devin telefoane tablete?

 • amfetamin

  Si nu e singurul! :-))

 • Srb Srb

  aoleu, ai aparut…nu te-am mai vazut demult 😀
  offf, abia astept sa fiti si voi fericiti 🙂 Iti dai seama ca mai e putin si deja de prin Februarie incepem sa primim INFO, sunt curios rezolutia daca vor pastra 460ppi sau vor face ca pana acum si vor merge spre 500ppi

 • Srb Srb

  Nu exista,asta e noul design.trebuie ios facut special pt asta

 • amfetamin

  Sper sa ai dreptate ”Srb gura de aur”. :-))

 • George89

  “Incepand cu iPhone 9, Samsung va avea concurenta cu adevatat serioasa pentru telefoanele sale si nu prea va mai avea ce sa faca pentru a combate produsele Apple fara functii cu adevarat inovatoare, pe care nu le poate face”, nu am înțeles ce treaba are Samsung aici, și este vb de ceva inovator dacă Apple dezvolta 2 modele cu ecrane mari?

 • Srb Srb

  hi hi 🙂

 • Viorel Predatorul

  Pentru că pe idevice, orice scoate Apple este magic, inovator, cel mai bun, etc.

 • serban07

  Da au fost magici și inovatori până au tăiat ecranul și la-u pus la vânzare pentru marea masă a populației care folosește telefon inteligent pentru Facebook și whatsapp

 • serban07

  “L-au” pentru cei care vor să mă corecteze, că au mai fost frustrați de-ăștia pe aici