Prima Pagina iPhone 9 iPhone 9 – Primele Informatii despre Camera

iPhone 9 – Primele Informatii despre Camera

iPhone 9 are primele informatii despre camera dezvaluite de catre cei care analizeaza evolutia companiei Apple si produsele care se afla in dezvoltare.

iPhone 9 este, probabil, denumirea pe care compania Apple ar urma sa o foloseasca pentru modelul de iPhone pe care-l va lansa in cursul anului viitor, avand in vedere schimbarile anuntate pentru el. Stim deja ca Apple pregateste un iPhone 9 si un iPhone 9 Plus pentru clientii globali, cele doua telefoane urmand a avea ecrane cu diagonala de 5.8 inch si 6.4 inch, o imbunatatire nedemna de un telefon din seria S.

iPhone 9 va veni cu schimbari majore pentru ecran, insa in raport cu iPhone X doar iPhone 9 Plus ar putea aduce o schimbare adevarata, multumita cresterii substantiale a diagonalei ecranului. In ceea ce priveste camera principala, informatii aparute in cursul acestei zile sugereaza faptul ca iPhone 9 nu va avea o camera TrueDepth principala oferita de catre compania Apple, ci una duala ca si acum.

iPhone 9 a inceput sa fie inconjurat de zvonuri care sugerau faptul ca va avea o camera TrueDepth integrata de catre compania Apple, insa aceste informatii nu par sa fie adevarate, conform unui analist asiatic. Ming-Chi Kuo sustine ca Apple nu va folosi o camera Truedepth de ultima generatie in iPhone 9 decat pentru Face ID, nu si pentru inregistrarea de poze si clipuri video ca o camera standard.

iPhone 9 – primele informatii despre camera pregatita pentru 2018

iPhone 9, in ciuda faptului ca avea aceasta camera TrueDepth doar pentru Face ID, ar urma sa ramana in continuare cu un an inaintea telefoanelor Android, lucru care se intampla deja cu iPhone X. Avand in vedere acest avans tehnologic, iPhone 9 va fi gandit pentru a putea fi disponibil in cantitati suficient de mari in momentul lansarii, deci cu putine schimbari majore, separat de ecranul mare pentru modelul Plus.

“Based on aforementioned assumptions, we do not expect 2H18F iPhones to come with rear TrueDepth Camera/3D sensing, contrary to market expectations. While we agree that a rear TrueDepth Camera/3D sensing can potentially provide more augmented reality (AR) applications, we note that Apple needs to quickly resolve two issues if it wants 2H18F iPhones to have a rear TrueDepth Camera/3D sensing.”

iPhone 9 ar trebui sa fie oferit de catre compania Apple fara problemele prin care trece iPhone X in momentul de fata cu stocurile, acestea venind de la schimbarile majore implementate. Daca iPhone 9 va avea componente similare, atunci ele vor putea fi produse in cantitati foarte mari inca din timpul anului, pentru ca in momentul initierii productiei noului model, ele sa fie pregatite in depozite.

iPhone 9 va veni desigur cu multe schimbari majore pentru procesor, sistemul de operare si alte functii, dar aceasta este situatia in fiecare an, cei de la Apple incercand intotdeauna sa ofere schimbari mari. iPhone 9 ar trebui sa fie lansat in septembrie 2018, nu in noiembrie cum se intampla cu iPhone X, asa ca daca doriti modelul, ar fi bine sa incepeti sa puneti bani deoparte inca de pe acum pentru viitorul model.

iPhone 9 informatii camera

 • X1M

  6.4 fara decupaj, nu pot decat sa visez frumos ….

 • Srb Srb

  deci iPhone X deja de anul acesta are display de 120Hz..
  Este perfect

 • LD

  Cred ca au sărit peste iPhone 9, poate iPhone X plus, XI (11) 🤩

 • Srb Srb

  cum adica fara?? fara ar insemna una din 2 situatii
  1) baga margine mai groasa ca sa alinieze senzorii camera etc
  2) baga toti senzorii si camera sub display YEAH HAHAHAHAH poate peste 5 ani

 • Srb Srb

  Wake: Click Side button once.
  Siri: Click and hold Side button.
  Off/SOS: Click and hold Side button and either Volume button. (Just squeeze.)
  Apple Pay: Click Side button twice.
  Accessibility: Click Side button three times. (If enabled in Settings.)
  Screenshot: Click Side button and Volume Up.
  Reset: Click Volume Up, Volume Down, then click and hold Side button.

 • Filip

  Pe bune are 120Hz???Wow

 • Srb Srb

  yep
  “Appple is boosting the touch response to 120 Hz any time your finger hits the screen. It makes the interface feel immediately responsive,”

 • Srb Srb

  cred ca o sa fie precum mac sau ipad…
  iphone si iphone plus, atat

 • EMP83

  Nici prima varianta pentru mine nu sună rau. Nu sunt mare fan al acelei decupaturi insa este o chestie subiectivă. Pana la urma mai este afisat procentajul la baterie în status bar(urechea dreapta) pe iphone x?

 • Srb Srb

  daca ar baga prima, ar fi un cap fara umeri..ar fi si mai ciudat…ca sa nu arate ciudat ar trebui aceeasi margine si jos..si deja ajungem de unde am plecat si ar arata ca orice alt android
  iphone x notch de fapt este “un cap pe umeri” sa dea cumva o idee cum sa iei/tii telefonul. Fara acel notch ar arata super ciudat si urat

 • Srb Srb

  procentajul bateriei este afisat daca tragi putin in jos

 • sergiu

  120 Hz are touchscreen rate, nu display-ul in sine. Tot e bine. “There is a difference between the refresh rate of your touch interface and the refresh rate of the display itself. Different components. On the iPhone X the touch interface (which detects your touch) samples (refreshes) faster than it did on previous iPhone”

 • EMP83

  Cum spuneam, este o chestie subiectivă. Daca îmi place un telefon nu ma deranjează ca seamna cu un alt telefon. Mi-ar fi plăcut ca iphone x să aibă un design ca și note 8.

 • EMP83

  Chestia asta mi se pare oribila. În 2017 sa nu ai procentajul la baterie vizibil dintr-o singura privire rapida?!

 • Srb Srb

  Daca iti place cu procent al bateriei mai mult schimbi in setari

 • EMP83

  Exista posibilitatea de a afișa procentajul langa baterie pe urechea dreapta? Dacă da atunci este super!

 • Srb Srb

  ori ori, nu ai nevoie de ambele

 • Srb Srb

  da, nu este PROMOTION, dar este touchscreen rate..au si zis la event
  Ideea este cum ai zis si tu ca tot este bine,va raspunde la comenzi f f fluid rapid

 • sergiu

  Corect.