iPhone 9 – Primele Informatii despre Camera

iPhone 9 are primele informatii despre camera dezvaluite de catre cei care analizeaza evolutia companiei Apple si produsele care se afla in dezvoltare.

iPhone 9 este, probabil, denumirea pe care compania Apple ar urma sa o foloseasca pentru modelul de iPhone pe care-l va lansa in cursul anului viitor, avand in vedere schimbarile anuntate pentru el. Stim deja ca Apple pregateste un iPhone 9 si un iPhone 9 Plus pentru clientii globali, cele doua telefoane urmand a avea ecrane cu diagonala de 5.8 inch si 6.4 inch, o imbunatatire nedemna de un telefon din seria S.

iPhone 9 va veni cu schimbari majore pentru ecran, insa in raport cu iPhone X doar iPhone 9 Plus ar putea aduce o schimbare adevarata, multumita cresterii substantiale a diagonalei ecranului. In ceea ce priveste camera principala, informatii aparute in cursul acestei zile sugereaza faptul ca iPhone 9 nu va avea o camera TrueDepth principala oferita de catre compania Apple, ci una duala ca si acum.

iPhone 9 a inceput sa fie inconjurat de zvonuri care sugerau faptul ca va avea o camera TrueDepth integrata de catre compania Apple, insa aceste informatii nu par sa fie adevarate, conform unui analist asiatic. Ming-Chi Kuo sustine ca Apple nu va folosi o camera Truedepth de ultima generatie in iPhone 9 decat pentru Face ID, nu si pentru inregistrarea de poze si clipuri video ca o camera standard.

iPhone 9 – primele informatii despre camera pregatita pentru 2018

iPhone 9, in ciuda faptului ca avea aceasta camera TrueDepth doar pentru Face ID, ar urma sa ramana in continuare cu un an inaintea telefoanelor Android, lucru care se intampla deja cu iPhone X. Avand in vedere acest avans tehnologic, iPhone 9 va fi gandit pentru a putea fi disponibil in cantitati suficient de mari in momentul lansarii, deci cu putine schimbari majore, separat de ecranul mare pentru modelul Plus.

“Based on aforementioned assumptions, we do not expect 2H18F iPhones to come with rear TrueDepth Camera/3D sensing, contrary to market expectations. While we agree that a rear TrueDepth Camera/3D sensing can potentially provide more augmented reality (AR) applications, we note that Apple needs to quickly resolve two issues if it wants 2H18F iPhones to have a rear TrueDepth Camera/3D sensing.”

iPhone 9 ar trebui sa fie oferit de catre compania Apple fara problemele prin care trece iPhone X in momentul de fata cu stocurile, acestea venind de la schimbarile majore implementate. Daca iPhone 9 va avea componente similare, atunci ele vor putea fi produse in cantitati foarte mari inca din timpul anului, pentru ca in momentul initierii productiei noului model, ele sa fie pregatite in depozite.

iPhone 9 va veni desigur cu multe schimbari majore pentru procesor, sistemul de operare si alte functii, dar aceasta este situatia in fiecare an, cei de la Apple incercand intotdeauna sa ofere schimbari mari. iPhone 9 ar trebui sa fie lansat in septembrie 2018, nu in noiembrie cum se intampla cu iPhone X, asa ca daca doriti modelul, ar fi bine sa incepeti sa puneti bani deoparte inca de pe acum pentru viitorul model.

iPhone 9 informatii camera