iOS 11.2 Public Beta 2 aduce Functia Asteptata din Vara

iOS 11.2 Public Beta 2 aduce pentru iPhone, iPad si Apple Watch functia asteptata din vara de catre milioane de clienti ai companiei Apple care folosesc produsele.

26

iOS 11.2 public beta 2 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, iar impreuna cu el a fost implementata in iPhone si iPad o functie anuntata de Apple inca din vara. Mai exact, iOS 11.2 public beta 2 aduce pentru utilizatorii de iPhone, iPad si Apple Watch functia Apple Pay Cash, care permite transferurile de bani prin intermediul iMessage, Apple anuntand-o in cadrul WWDC 2017 organizat in luna iunie.

iOS 11.2 public beta 2 permite folosirea Apple Pay Cash din iPhone, iPad si Apple Watch prin intermediul aplicatiei Mesaje, o aplicatie speciala interna fiind disponibila.Utilizarea acestei aplicatii pe iOS 11.2 public beta 2 va permite transferurile de bani intre utilizatorii Apple Pay, compania Apple simplificand transferurile de acest gen pentru a oferi mai multa functionalitate prin platforma de plati mobile a iDevice-urilor.

iOS 11.2 public beta 2 permite trimiterea de bani catre prieteni folosind cardul atasat in Apple Pay, iar banii pot fi tinuti sub forma de credit pentru viitoare plati, sau pot fi retrasi in conturi bancare. Practic, Apple Pay Cash va functiona ca Paypal, doar ca direct din aplicatia Mesaje a iPhone, iPad si Apple Watch, insa oficial doar incepand cu iOS 11.2 si doar pentru clientii din SUA, unde Apple a si testat sistemul pana acum.

iOS 11.2 public beta 2 permite folosirea Apple Pay Cash si pe Apple Watch impreuna cu watchOS 4.2 beta 2, insa desigur ca in Romania nu aveti cum sa utilizati acest sistem prea curand.

iOS 11.2 Public Beta 2 apple pay cash