iOS 11.2 Public Beta 2 aduce Functia Asteptata din Vara

iOS 11.2 Public Beta 2 aduce pentru iPhone, iPad si Apple Watch functia asteptata din vara de catre milioane de clienti ai companiei Apple care folosesc produsele.

iOS 11.2 public beta 2 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, iar impreuna cu el a fost implementata in iPhone si iPad o functie anuntata de Apple inca din vara. Mai exact, iOS 11.2 public beta 2 aduce pentru utilizatorii de iPhone, iPad si Apple Watch functia Apple Pay Cash, care permite transferurile de bani prin intermediul iMessage, Apple anuntand-o in cadrul WWDC 2017 organizat in luna iunie.

iOS 11.2 public beta 2 permite folosirea Apple Pay Cash din iPhone, iPad si Apple Watch prin intermediul aplicatiei Mesaje, o aplicatie speciala interna fiind disponibila.Utilizarea acestei aplicatii pe iOS 11.2 public beta 2 va permite transferurile de bani intre utilizatorii Apple Pay, compania Apple simplificand transferurile de acest gen pentru a oferi mai multa functionalitate prin platforma de plati mobile a iDevice-urilor.

iOS 11.2 public beta 2 permite trimiterea de bani catre prieteni folosind cardul atasat in Apple Pay, iar banii pot fi tinuti sub forma de credit pentru viitoare plati, sau pot fi retrasi in conturi bancare. Practic, Apple Pay Cash va functiona ca Paypal, doar ca direct din aplicatia Mesaje a iPhone, iPad si Apple Watch, insa oficial doar incepand cu iOS 11.2 si doar pentru clientii din SUA, unde Apple a si testat sistemul pana acum.

iOS 11.2 public beta 2 permite folosirea Apple Pay Cash si pe Apple Watch impreuna cu watchOS 4.2 beta 2, insa desigur ca in Romania nu aveti cum sa utilizati acest sistem prea curand.

iOS 11.2 Public Beta 2 apple pay cash

26 COMENTARII

  1. La mine 11.2 public beta 2 pe iphone 6 16 gb e cel mai tare update posibil, lag nu mai exista cand apelez iar telefonul se misca bestial, cred ca nici cu 10.3.3 nu a mers asa bine.

  2. Salutare. Un link pentru profilul beta? Am IOS 11.1 si deja ma enerveaza foarte tare. De la ramas displayul aprins si nu se mai stinge, pana la disparitia sunetelor de blocare si a impulsului de la butonul home. Apas pe el si nu se simte nimic, ca si cand as apasa pe ecran. Dupa restart totil revine la normal. Multumesc

  3. Nu,din păcate folosesc alte bănci. Aktia e una din bancile pe care le folosesc.
    Cineva mă întreba dacă funcționează Apple Pay cu un card S-Bankens /S-Pankki sau cam așa ceva ? Nu știu pentru ca repet…folosesc alte bănci.

  4. Primesti notificări push din aplicația disqus ?(nici pe iphone 6s iOS 11.1 nici pe watch series 1 watchOS 4.1 nu primesc)

  5. da, daca o las in background. La apple watch nu stiu pt ca nu detin
    Esti multumit de apple watch? sreies 1 e primul sau ai avut si prima versiune?

  6. La mine nu e lăsată in background. Este cu siguranța ceva de la iOS 11 …sunt probleme cu push notifications. Spun asta pentru ca nu am întâmpinat dificultăți pe care le-am menționat anterior cu iOS 10. Da,sunt mulțumit …e primul Apple watch (cumpărat acum 1 an cel cu procesor dual core )

  7. Da. E ok,prima data mi s-a parut mai vraiste fata de vechea aplicatie dar iti ofera mai multe optiuni de fapt si dupa ce te obisnuiesti,e ok

  8. Da,am testat-o …îmi place e destul de rapida. Nu știu cât timp durează sa redea un video si dacă subtitrarile sunt OK.

  9. Salut, ai idee cât sta un produs Apple in service ? Am cumpărat căștile Airpods online din Apple store Finlanda si au venit defecte (nu intra in pairing mode si nici reset nu puteam sa ii dau) Le-am lăsat la un Apple store autorizat ..si au spus ca durează 2 saptamâni. Poți confirma/infirma … ce “experiențe” ai avut ? 


    Toate cele bune,

  10. hmm, din ce stiu airpods nu prea se repara, deci vei primi un set nou. Ideea este ca se vor testa in service lor sa constate problema, dupa care procesul de tranzactie a produsului nou. Eu zic ca nu va dura 2 saptamani. Eu zic ca undeva intre 3-5 zile. Chiar astept sa imi spui perioada.
    Si pe langa asta, astept sa imi spui experienta ta cu noile airpods ce le vei primi.

  11. 3-5 zile? Căștile sunt de duminica la ei. Cand le-am lăsat au spus ca durează 2 săptămâni ? si după ce mi-au dat actele …au spus ca mă anunța prin sms si email cand pot sa vin sa le iau (alte casti noi sigilate ..si pe care am sa le testez acolo înainte de a ieși din magazin ) Sigur …te anunț ?