Apple Produce Primii Ochelari Inteligenti

Apple va incepe sa produca primii ochelari inteligenti pentru testare in laboratoarele proprii, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile de la surse apropiate americanilor. Mai exact, Catcher, compania care produce carcasele pentru iDevice/Mac-uri, va fabrica unele componente pentru perechea de ochelari inteligenti pe care compania Apple ar dori sa o lanseze pe pietele globale candva.

Presedintele celor de la Catcher a afirmat ca ochelarii inteligenti trebuie sa arate bine si sa fie foarte usori, iar compania sa inca “invata” cum sa faca componente pentru asemenea produse. Catcher nu a confirmat ca Apple este compania la care urmeaza sa ajunga aceste componente pentru ochelari inteligenti, insa Apple este cel mai important partener si e putin probabil sa fie vorba de altcineva.

Apple dezvolta de foarte multa vreme o pereche de ochelari inteligenti care au functii de realitate augmentata integrate, lansarea lor urmand a avea loc atunci cand sunt pregatiti. Apple a creat deja diverse prototipuri ale unor wearable-uri bazate pe realitate augmentata, iar din moment ce vrea componente pentru ochelari inteligenti, e clar ca vrea sa produca mai multe prototipuri pentru testare.

Apple are in campusul sau masinariile necesare pentru a face asemenea componente pentru cativa designeri, in cererea facuta Catcher da altceva de inteles. Apple vrea sa extinda baza de testare pentru ochelarii inteligenti si de aceea ar vrea mai multe componente, asa ca ne putem astepta sa aflam ma imulte informatii cu privire la ochelarii inteligenti pe care cei de la Apple ar dori sa ii lanseze candva.

“Based on what we have learned, [new AR products] need to look good and be light enough to wear … that makes the casings for such device very complicated to manufacture and there are still a lot of challenges to overcome currently.”

Apple Produce Ochelari Inteligenti