iPhone X vs Google Pixel 2 – Performantele Comparate

iPhone X si Google Pixel 2 XL apar intr-o comparatie care ne arata cat de performante sunt cele doua telefoane in utilizare de zi cu zi a aplicatiilor si jocurilor.

iPhone X si Google Pixel 2 XL apar astazi intr-o comparatie foarte interesanta care ne arata cat de performante sunt procesoarele, RAM-ul si mediile de stocare din ele. Vorbim despre un iPhone X care are un chip A11 Bionic, extrem de puternic in testele sintetice, dar si de un Google Pixel 2 XL care are un chip Snapdragon 835 vechi de aproape 1 an de zile, performantele sale fiind mult mai slabe in testele sintetice.

iPhone X are putere de procesare foarte buna in testele sintetice, iar in jocuri acelasi lucru se pastreaza, insa inclusiv in deschiderea multor aplicatii bazate pe accesarea de pagini web. In aceasta situatie Android are de mult un avantaj in fata iOS, asa ca iPhone X nu prea are cum sa intreaga Google Pixel 2 XL si nici nu o face in majoritatea aplicatiilor, dar aceasta nu este o surpriza pentru ca acelasi lucru se intampla de mult.

iPhone X vs Google Pixel 2 – performantele comparate

iPhone X castiga totusi cand vine vorba despre deschiderea jocurilor, aici telefonul companiei Apple avand suprematia in fata telefoanelor Android de cativa ani de zile fara oprire. Diferentele dintre iPhone X si Google Pixel 2 XL nu sunt mari in unele jocuri, dar sunt colosale in altele, asa ca pentru gameri va conta cu siguranta aceasta diferenta, mai ales daca isi aleg telefonul in baza acestor performante, telefonul Google fiind si cu peste 5 secunde mai incet la unele jocuri.

iPhone X are totusi probleme cu administrarea aplicatiilor deschise in fundal, nereusind sa tina deschise mai bine de jumatate din aplicatiile deschise, dar nici Google Pixel 2 XL nu se descurca mai bine. Per total, iPhone X este mult mai rapid decat Google Pixel 2 XL, insa depinde ce face fiecare pe telefon, deoarece in jocuri telefonul Google e intrecut cu mult, dar in aplicatiile web lucrurile stau mai bine pentru el.