Samsung Galaxy S9 – Greseala Mare a Lansarii Grabite

Samsung Galaxy S9 va avea parte deo l ansare foarte grabita din partea companiei Samsung, corenii dorind sa aduca telefonul pe piata extrem de rapid pentru ca iPhone X le cam distruge vanzarile. Stim deja ca Samsung Galaxy S8 are parte de reduceri uriase inainte Black Friday in aceasta pagina, iar Samsung Galaxy S9 este grabit serios pentru a ajunge pe piata cat mai repede la inceputul anului 2018.

Samsung Galaxy S9 va intra in productie la scara industriala in cursul lunii decembrie in fabricile companiei Samsung, cu mult mai devreme decat in cursul anului trecut. Daca Samsung Galaxy S8 a intrat in productie la inceputul lunii martie a acestui an, Samsung Galaxy S9 va intra in productie in decembrie, deci la 9 luni distanta, lansarea fiind serios avansata de catre cei de la Samsung pentru a nu pierde bani seriosi in fata iPhone X.

Samsung Galaxy S9 va semana cu Samsung Galaxy S8 din multe privinte, urmand a avea un ecran cu aceeasi diagonala, dar si acelasi format, carcasa putand avea parte de un design modificat. Nu se stie foarte clar ce fel de modificari ar dori sa faca Samsung pentru carcasa Samsung Galaxy S9, insa noul sau design ar putea pune telefonul in evidenta in fata iPhone X, desi ramane de vazut ce vor decide coreenii.

Samsung Galaxy S9 – greseala mare a lansarii grabite din 2018

Samsung Galaxy S9 nu are o foarte mare greseala doar in lansarea grabita pe care o face compania Samsung, ci si in faptul ca telefonul ramane cu cititorul de amprente integrat in carcasa. Foarte multa lume s-a plans de faptul ca Samsung Galaxy S8 are cititorul de amprente intr-o locatie gresita, iar Samsung Galaxy S9 nu va rezolva problema pentru ca Samsung nu poate finaliza tehnologia si nu-l poate implementa sub ecran.

“Samsung Electronics has decided not to include fingerprint sensors under the screen of its next-generation Galaxy S models. The tech giant will instead likely place the fingerprint scanner on the back of the Galaxy S9. The mass production will begin in December.”

Samsung Galaxy S9 nu va avea nici un sistem de recunoastere faciala la fel de avansat precum cel din iPhone X, compania Samsung neavand software la fel de avansat precum cel al companiei Apple. Desi Samsung Galaxy S9 nu va avea un cititor de amprente integrat in ecran, compania Samsung se chinuie sa ofere aceasta functionalitate in Samsung Galaxy Note 9, aceste telefon urmand a fi lansat in vara anului 2018.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in graba si probabil fara functii majore care sa aduca intr-adevar o schimbare in raport cu iPhone X, Samsung Galaxy S8 fiind dat uitarii in momentul de fata. E posibil ca Samsung Galaxy S9 sa nu aiba parte de atentia cuiva in momentul lansarii din cauza faptului ca nu va avea schimbari majore importante, insa ramane de vazut in ce masura Samsung va putea integra ceva inovator.

Samsung Galaxy S9 lansare greseala