iPhone X te ajuta sa-ti Alegi Viitorii Ochelari

iPhone X te ajuta sa-ti alegi urmatoarea pereche de ochelari prin intermediul Face ID, compania americana Warby Parker folosind intr-un mod inedit recunoasterea faciala. Compania americana a creat in aplicatia sa un sistem care ne scaneaza fata si ne face recomandari pentru ramele ochelarilor pe care dorim sa ii cumparam, direct din aplicatie.

iPhone X va crea o harta 3D a fetei utilizatorului pe care o va afisa in aplicatie, ea fiind folosita pentru a recomanda diverse rame pentru ochelarii pe care Warby Parker ii vinde. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata intreaga procedura, utilizatorul putandu-si alege viitoarea rama pentru ochelari direct de pe iPhone X inainte de a-i cumpara efectiv.

Din pacate, aplicatia celor de la Warby Parker nu plaseaza efectiv ochelarii pe fata utilizatorului, ci doar face recomandari pentru rame, asa ca persoana va vedea acasa daca ochelarii i se potrivesc. Desigur ca in Romania nu exista vreo aplicatie care sa faca asta, dar poate ca se va gandi vreun magazin de ochelari sa faca asa ceva.

iPhone X face ID ochelari