eMAG – Galaxy S7 cu 1500 LEI Reducere pre Black Friday

eMAG vinde Samsung Galaxy S7 cu reduceri de pana la 1500 de LEI inainte de Black Friday, magazinul avand in continuare promotii nesperat de bune pentru noi.

eMAG are Samsung Galaxy S7 astazi in vanzare cu reducere de pana la 1500 de LEI in aceasta pagina inainte ca Black Friday sa inceapa in Romania, promotiile fiind cele mai mari de pana in prezent, produsele resigilate fiind cu doar putin mai ieftine decat cele noi in pagina dedicata promotiilor pentru telefoane.

eMAG vinde Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge cu reducere de pana la 1500 de LEI inainte de Black Friday, telefoanele celor de la Samsung avand reduceri extrem de bune inainte de cel mai asteptat eveniment de reduceri din Romania, asa ca ar fi bine sa profitati de ele chiar acum.

eMAG nu are reduceri de pana la 1500 de LEI doar la Samsung Galaxy S7 resigilate, ci si la modele noi, care in aceasta pagina sunt vandute cu reduceri de pana la 1200 de LEI inainte de Black Friday, astfel ca puteti sa alegeti ce fel de telefon doriti sa cumparati si cat de mare vreti sa fie reducerea pentru ele.

eMAG in pregatirile pentru Black Friday inca mai are reduceri foarte bune la telefoanele Samsung din oferta, astfel ca veti gasi nu doar Samsung Galaxy S7, ci si Samsung Galaxy S8, sau Samsung Galaxy Note 8, telefoanele fiind vandute cu reduceri de peste 1000 de LEI, in functie de modelul dorit.

eMAG mai are si alte reduceri la cateva zeci de mii de produse din oferta proprie si va recomand sa profitati de ele inaintea Black Friday cat inca mai aveti ocazia.

eMAG Galaxy S7 1500 LEI Reducere Black Friday