iPhone X e Ingenuncheat de Galaxy Note 8 in Performante

iPhone X este ingenuncheat de Samsung Galaxy Note 8 intr-un nou test de performante cara arata marea slabiciune a telefonului lansat de catre Apple in 2017.

iPhone X este ingenuncheat de Samsung Galaxy Note 8 in performante, un nou test aratandu-ne ca telefonul companiei Apple este pur si simplu gandit fara hardware-ul de care are nevoie. Desi iPhone X are un procesor foarte performant care depaseste orice in testele sintetice, in viata reala telefoanele precum Samsung Galaxy Note 8 au dovedit ca il intrec fara probleme in performantele zilnice.

iPhone X este mai rapid decat Samsung Galaxy Note 8 in deschiderea de jocuri si procesarea de clipuri video, sau poze, insa in rest telefonul celor de la Samsung dovedeste ca RAM-ul incepe sa conteze. Samsung Galaxy Note 8 redeschide din fundal toate aplicatiile inchise, in timp ce iPhone X refuza sa mai tina in fundal aplicatiile dupa redeschiderea catorva jocuri, asa cum s-a intamplat si in alte teste publicate pana acum.

iPhone X ne-a aratat in fiecare test de performante, la fel ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus, ca a sa cantitate de RAM este insuficienta pentru a-i face fata unul telefon ca Samsung Galaxy Note 8. Stiti deja ca Samsung Galaxy Note 8 are 6 GB RAM, iar iPhone X are 4 GB RAM, diferenta facandu-si efectul in ceea ce priveste mentinerea aplicatiilor deschise in fundal, dupa cum puteti vedea in testul de mai jos.

iPhone X e ingenuncheat de Galaxy Note 8 in performante

iPhone X isi arata vulnerabilitatile in fata Samsung Galaxy Note 8 dupa un an de zile in care iPhone 7 Plus a umilit toate telefoanele Android in performante tocmai multumita memoriei RAM. iOS 10 administreaza atat de bine memoria RAM incat orice aplicatii lasate in fundal raman deschise fara probleme, insa iOS 11 distruge totul pe iPhone X, iar Samsung Galaxy Note 8 il intrece fara probleme in teste.

iPhone X poate fi intrecut de orice telefoane Android cu 6 GB RAM, nu doar Samsung Galaxy Note 8, atat timp cat ele administreaza in mod eficient memoria RAM pe care o au disponibila. Cei de la Samsung ne arata cu Samsung Galaxy Note 8 ca au invatat din umilinta de anul trecut si anul acesta, iar acum ii arata companiei Apple ce inseamna sa ai un iPhone X scump, dar performant doar pe hartie.

iPhone X sufera impreuna cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus de problema administrarii memoriei RAM, iar Samsung Galaxy Note 8 va ingenunchea telefoanele Apple pe oriunde le prinde. Am vazut unele teste in care iPhone X a depasit Samsung Galaxy Note 8 in performante, dar asta numai pentru ca s-a facut procesare video de clipuri mari, suficient de mari cat sa-i ofere telefonului iPhone X timp necesar sa redeschida toate aplicatiile fara a fi ajuns din urma.