Samsung Galaxy S9 si Doua Noi Functii Majore

Samsung Galaxy S9 are doua noi functii majore anuntate de catre doi ingineri care lucreaza la seria de produse ale companiei coreene, ei dezvaluind secretele.

Samsung Galaxy S9 functii majore

Samsung Galaxy S9 are doua noi functii majore dezvaluite de catre doi ingineri care lucreaza pentru compania Samsung si Broadcom, acestia lasand informatiile sa apara pe conturile lor LinkedIn. Mai exact vorbim despre doua persoane care lucreaza la dezvoltarea seriei Samsung Galaxy S a celor de la Samsung, deci e foarte probabil sa lucreze si la Samsung Galaxy S9, telefonul care urmeaza sa fie lansat la inceputul anului 2018.

Samsung Galaxy S9 are prezentate de catre acesti ingineri doua noi functii care au legatura cu un senzor nou pentru camera duala principala, dar si interconectivitatea cu dispozitive IoT. Detalii cu privire la vreuna dintre functii nu exista, separat de existenta lor, insa este de asteptat ca Samsung Galaxy S9 sa vina cu functii noi si impresionante pentru ca trebuie sa aiba cu ce lupta impotriva iPhone X al Apple.

Samsung Galaxy S9 si Doua Noi Functii Majore 2

Samsung Galaxy S9 are detaliile camerei anuntate chiar de catre Samsung, iar zilele trecut am aflat inclusiv specificatiile noului procesor, deci e normal sa mai aflam acum cate ceva. Samsung Galaxy S9 ar putea avea senzori similari celei din camera TrueDepth implementata de catre compania Apple in iPhone X, acestia putand imbunatati iris scannerul, sau putand oferi un sistem de recunoastere faciala mai avansat.

Samsung Galaxy S9 si Doua Noi Functii Majore

Samsung Galaxy S9 ar trebui sa aduca macar o imbunatatire in ceea ce priveste sistemul recunoastere faciala, iar integrarea a macar unui senzor pentru camera principala ar putea aduce asta. Este de asteptat ca Samsung Galaxy S9 sa vina cu macar o schimbare majora din acest punct de vedere, fie ca va fi vorba despre un senzor cu laser, unul cu infrarosu, sau cine stie ce altceva vor mai reusi coreenii sa implementeze in camera frontala.

Samsung Galaxy S9 si Doua Noi Functii Majore 1

Samsung Galaxy S9 va avea deasemenea si integrare pentru dispozitivele IoT, adica dispozitive care pot fi controlate de catre un smartphone. E posibil ca Samsung Galaxy S9 sa foloseasca Blutooth 5 si suport universal pentru asemenea dispozitive intr-o aplicatie dedicata pentru a le controla in baza dorintelor utilizatorilor, insa e greu de spus exact cum s-ar putea face asta, cel putin deocamdata.

Samsung Galaxy S9 are toate aceste noutati prezentate inaintea lansarii pentru ca Samsung vrea sa mai creeze interes pentru telefonul sau inaintea lansarii, el fiind in umbra iPhone X acum. Samsung Galaxy S9 va fi lansat de catre compania Samsung mult mai devreme decat se asteptau foarte multi dintre fanii companiei, asa ca ramane doar de vazut ce alte surprize vom mai afla.