Prima Pagina iOS 11 iOS 11.2 beta 3 aduce Incarcarea Wireless Rapida

iOS 11.2 beta 3 aduce Incarcarea Wireless Rapida

iOS 11.2 beta 3 ofera incarcare wireless rapida la 7.5W pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, asa cum a promis compania Apple in septembrie.

iOS 11.2 beta 3 are si o schimbare buna implementata de Apple pentru iPhone X, separat de indicatorul pentru Control Center si alerta pentru Wi-Fi si Bluetooth. Mai exact, cei de la Apple permit incarcarea wireless mai rapida pe iPhone X impreuna cu aceasta actualizare a sistemului de operare, astfel ca acum telefoanele se vor incarca cu putere de 7.5W.

Pana in momentul lansarii iOS 11.2 beta 3, incarcarea era facuta la doar 5W cu incarcatoarele Qi compatibile, iar schimbarea este valabila si pentru iPhone 8 sau iPhone 8 Plus. Toate cele trei modele de telefoane ale companiei Apple au incarcare wireless integrata, iar acum incarcatoarele Qi compatibile vor putea face incarcarea mai repede pentru utilizatori.

Diferentele intre timpii de incarcare folosind un incarcator de 5W si cele wireless cu incarcare la 7.5W sunt mici, iar la o incarcare totala v-ar putea scuti de 10 – 15 minute de timp pierdut asteptand. Chiar si asa, vorbim despre o imbunatatire, insa ea nu este nici pe departe la fel de buna precum sistemul de incarcare rapida pe care il au telefoanele.

Pentru a beneficia de aceasta functionalitate este totusi necesar sa aveti si un incarcator Qi care este capabil sa incarce iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X la 7.5W si desigur ca nu toate fac asta. Apple a promis ca va oferi aceasta functionalitate in 2017, iar cum iOS 11.2 va fi lansat pana la sfarsitul anului, iata ca vom avea noutatea disponibila in curand.

iOS 11.2 beta 3 Incarcarea Wireless Rapida

 • Srb Srb

  Superb

 • Andrei

  Ce wireless charger v-ati cumparat?

 • Srb Srb

  mophie pana apare airpower

 • Csi02

  Zaone mi-ai șters comment-ul din cauza link-ului la produsul care îl folosesc eu, sau de ce?

 • Csi02

  A reapărut! 😉

 • Unreal

  Samsung EP-NG930 (Fast Charge in 15W) si Anker PowerQi 5W

 • Andrei

  De unde ai comandat Ankerul? Cel de la emag nu-mi place si nu au alte modele de Anker 🙁

 • Eu il folosesc pe cel de la Samsung, cum deja aveam unul in casa…

 • Unreal

  Ii acela de la eMag. Am cumparat Anker PowerQi 5W pentru ca am Anker Powerport6, iar Samsung-ul pentru fast charge. Din pacate indiferent cat de puternic e incarcatorul Qi, iPhone tot in 5W o sa se incarce, iar asta e din cauza ca Apple limiteaza profilul de incarcare. 7.5W o sa fie posibil doar pe accesoriile de la Belkin, Mophie si evident AirPower mat din primavara 2018.

 • rundown

  Pentru ce cumparati voi incarcatoare de 15 w cand nu exista suport decat pentru 5 w.