eMAG – iPhone 7 Redus Inaintea Black Friday 2017

eMAG inca ne permite sa cumparam iPhone 7 la pret redus inaintea Black Friday 2017, telefoanele mobile ale Apple avand promotii foarte bune astazi.

eMAG a publicat astazi ghidul de cumparaturi pentru Black Friday 2017 in aceasta pagina, iar desi in doar 3 zile va incepe marele eveniment, astazi inca mai putem cumpara telefoane iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu reduceri de pana la 1000 de LEI, probabil la fel de mari ca in cursul zilei de 17 noiembrie.

eMAG are in aceasta pagina toate telefoanele iPhone 7 si iPhone 7 Plus disponibile cu reducere de pana la 1000 de LEI inainte ca Black Friday 2017 sa inceapa in Romania, promotiile fiind disponibile pentru o gama variata de modele disponibile in stocul magazinului online si veti avea de unde sa alegeti ce va intereseaza.

eMAG are in momentul de fata cateva zeci de modele ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus in oferta publica pentru clienti, iar inaintea ar fi bine sa va grabiti daca vreti sa cumparati ceva, deoarece inaintea Black Friday 2017 stocurile sunt limitate si livrarea nu se va face chiar atat de rapid precum va imaginati voi acum, ci va dura.

eMAG are nu doar iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu reduceri foarte bune in aceasta pagina inainte ca Black Friday 2017 sa inceapa, ci o gama foarte variata de alte modele de telefoane iPhone, toate avand reduceri de pana la 1000 de LEI in momentul de fata, o gama foarte variata de culori si spatiu de stocare fiind oferite de magazin.

Desi eMAG va lansa evenimentul Black Friday 2017 pe 17 noiembrie, in momentul de fata mai are foarte multe promotii disponibile online.

eMAG iPhone 7 Redus Black Friday 2017