iOS 11.2 Beta 3 – Noutatile pe iPhone si iPad

iOS 11.2 Beta 3 are toate noutatile descoperite pe iPhone si iPad prezentate pentru a ni se arata ce fel de schimbari vom avea dupa instalare.

iOS 11.2 Beta 3 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, compania Apple implementand cateva schimbari interesante pentru utilizatori. Prima dintre ele este o bara ciudata care este afisata pe iPhone X sub iconitele pentru retea, Wi-Fi si baterie, ea sugerand faptul ca putem activa Control Center printr-o clisare.

Tot pentru iPhone X, compania Apple afiseaza un mesaj de notificare la incercarea de a dezactiva Wi-Fi/Bluetooth, acesta spunand ca Apple e stupida si ca butoanele nu mai au functionalitatea asta. Mai mult decat atat, butoanele nu se decoloreaza ca si cum functia ar fi dezactivata, ci au acum culoarea alba, sugerand faptul ca Apple gandeste prost si nu dezactiveaza functiile, ele repornind la 5 dimineata, cand lumea vrea sa doarma.

Separat de aceste schimbari, iOS 11.2 beta 3 rezolva diverse alte probleme ale sistemului de operare care au fost raportate de catre utilizatorii companiei Apple, insa alteva nou nu mai exista.