Apple: Animoji au Nevoie de Camera TrueDepth din iPhone X

Apple sustine ca pentru a face Animoji este nevoie de noua camera TrueDepth a iPhone X si senzorii speciali care au fost integrati in aceasta.

Ieri un YouTuber american a afirmat intr-un review al iPhone X ca pentru a folosi Animoji nu este nevoie de toti senzorii pe care camera TrueDepth ii are implementati. El a demonstrat ca Animoji pot functiona fara probleme doar dca fata este urmarita de catre camera frontala a iPhone X si testand teoria am realizat ca daca acoperi proiectorul cu infrarosu si senzorul cu laser, nu se schimba nimic.

Cred ca oricine are un iPhone X poate vedea ca Animoji pot fi folositi fara probleme pentru a face clipuri video, insa cei de la Apple spun ca nu folosesc doar camera standard pentru asta. Ei afirma ca folosesc inclusiv proiectorul cu infrarosu si senzorul cu laser pentru a monitoriza miscarile fetei in timp ce noi inregistram animoji cu iPhone X.

Desi e posibil ca aceste doua componente sa fie folosite periodic pentru a monitoriza fata, in cea mai mare parte a utilizarii, nu e nevoie de ele pentru a face Animoji de pe iPhone X. E posibil ca Animoji sa nu mai reproduca 100% fidel ceea ce facem noi dupa o perioada de timp in care acei senzori nu ne scaneaza fata, dar asta trebuie testat in timp.

Desigur ca Apple nu putea sa recunoasca faptul ca Animoji pot functiona si fara acei senzori speciali ai iPhone X, altfel lumea ar fi intrebat compania de ce nu au si vechile modele ale iPhone acest sistem. In aceasta idee, Apple va spune totdeauna cat de necesar este intregul sistem al Camerei TrueDepth pentru Animoji din iPhone X, indiferent care este realitatea.

iphone x face id camera