Prima Pagina OnePlus OnePlus 5T vs iPhone X vs Galaxy Note 8 – Incarcarea bateriei

OnePlus 5T vs iPhone X vs Galaxy Note 8 – Incarcarea bateriei

OnePlus 5T, iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 sunt comparate pentru a ni se arata durata de incarcare a bateriei folosind incarcarea rapida.

OnePlus 5T, iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 sunt comaprate pentru a ni se arata cat de repede se incarca bateriile incluse in aceste telefoane moile, toate 3 avand un sistem de incarcare rapida. In teste anterioare, OnePlus 5 se incarca mai repede decat iPhone X si Samsung Galaxy Note 8, iar in ceea ce vedem in testul de mai jos, lucrurile nu sunt diferite.

OnePlus 5T se incarca cu mult mai repede decat oricare dintre cele doua telefoane mobile, cu iPhone X terminand pe ultima pozitie, iar Samsung Galaxy Note 8 pe a doua. Durata totala de incarcare a OnePlus 5T este de 1 ore si 20 de minute, bateria sa de 3300 mAh incarcandu-se foarte repede, asa cum ne si asteptam de altfel de la telefonul chinezilor.

E greu de spus cat de buna este pentru baterie incarcarea aceasta foarte rapida din OnePlus 5T, avand in vedere ca nici Samsung Galaxy Note 8 nu o are, dar cand telefonul e atat de ieftin, mai conteaza daca ii schimbi bateria mai des ?

OnePlus 5T vs iPhone X vs Galaxy Note 8 – Incarcarea bateriei

 • cosmin

  Ce imi place cand va simtiti bogati ca aveti iphone.Nu mai am rabdare sa apara pe piata one plus 5 T ca sa scap de iphone 7 care de la update la update mai prost merge

 • sudteamromania

  Cu încărcătorul de la iPad incarc in 2 ore și chiar cred ca pot dormi noaptea fără grija topului unde vai 5T câștiga detașat

 • V.P

  Ati vazut asta https://youtu.be/aL4dGhxpEDU :;))))

 • Srb Srb

  nu ne intereseaza. Daca ai logan este normal sa iti iei OnePlus 5T max

 • nelu

  Normal ca nu te interesează. Doar No sa recunoști acum ca faceid nu este atât de sigur precum zice Apple. Fetele oamenilor sunt mult mai asemănătoare decât irisul sau amprenta. Dar se pare ca tu ai Mercedes ( cel puțin așa susții tu ) și ți-ai luat Logan ( iPhone X ). Eu sunt fan Apple. Dar asta cu iPhone X cel mai super nu o accept.

 • Srb Srb

  faceID este cel mai sigur sistem, atata timp cat indeplinesti conditiile apple, frati,gemeni etc
  iPhone X este pt cei cu mercedes…e penibil sa vezi ca unii dau cat 25% dintr-un logan pt un telefon si merg pe jos
  Daca nu accepti atunci nu esti fan si nu intelegi Apple. Bine, cand te numesti nelul colonelul, este si normal

 • Mircea Radulescu

  Eu am BMW, pot sa îmi comand un X ? 😂

 • Srb Srb

  logic 🙂 nici nu vrei sa stii cat de bine merge carplay cu modele mai noi ale bmw…mai bine si ca la a mea unde trebuie sa conectez prin cablu pt carplay…la bmw e wireless

 • Viorel Predatorul

  Interesant de umilitor pentru Apple! Totuși, este vorba de frați gemeni dar ce spui despre deblocarea iPhone-ului X de către frați/surori de vârste diferite?
  https://m.youtube.com/watch?v=_J-KRzu9sFs

  https://m.youtube.com/watch?v=H1mmoSBx3Co

  https://m.youtube.com/watch?v=XNIMlzchDv0

  Asta arată ipocrizia fanilor care spun că Face ID este cel mai sigur sistem de deblocare biometrică, dar și minciuna Apple.

 • V.P

  Nu fanii sunt vinovati Viorel . Cand Apple a prezentat Face iD , din acel moment toata INDUSTRIA Apple de propaganda si manipulare a fost pusa in functiune , incepand cu acele teste sofisticate cu masti si experti ce au confirmat cat de bun e sistemul Apple .
  Din moment ce Face iD functioneza si deblocheaza incredibil de bine ( testat personal ) pentru ei nu conteaza altceva , cu toate ca Iris Scanner este mult mai sigur decat Face iD .
  Inca o data Apple ne arata ca simplitatea este cheia si secretul succesului . Pai eu posesor iPhone X ( defapt ,, fost ) in doua ore de utilizare am fost hipnotizat de acele gesturi ce te astepti sa-ti raspunda un fanatic Apple ?

 • V.P

  Pai normal , BMW colaboreaza cu Samsung pe parte sofware / hardware .

 • Srb Srb

  Poate cu apple. Aici e vorba de carplay
  Carplay=ios=apple

 • Mircea Radulescu

  Mi-a venit X-ul de 64 silver, nu credeam ca o sa-mi placa asa de mult fata de 7-le meu jet black 🙂 Tu ai vreo husa la el ?

 • Srb Srb

  nope, nu folosesc 🙂 Ma bucur ca iti place Sa bagi direct ultima versiune iOS. Chit ca ios11.2 e cea mai reusita