OnePlus 5T vs iPhone X vs Galaxy Note 8 – Incarcarea bateriei

OnePlus 5T, iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 sunt comparate pentru a ni se arata durata de incarcare a bateriei folosind incarcarea rapida.

OnePlus 5T, iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 sunt comaprate pentru a ni se arata cat de repede se incarca bateriile incluse in aceste telefoane moile, toate 3 avand un sistem de incarcare rapida. In teste anterioare, OnePlus 5 se incarca mai repede decat iPhone X si Samsung Galaxy Note 8, iar in ceea ce vedem in testul de mai jos, lucrurile nu sunt diferite.

OnePlus 5T se incarca cu mult mai repede decat oricare dintre cele doua telefoane mobile, cu iPhone X terminand pe ultima pozitie, iar Samsung Galaxy Note 8 pe a doua. Durata totala de incarcare a OnePlus 5T este de 1 ore si 20 de minute, bateria sa de 3300 mAh incarcandu-se foarte repede, asa cum ne si asteptam de altfel de la telefonul chinezilor.

E greu de spus cat de buna este pentru baterie incarcarea aceasta foarte rapida din OnePlus 5T, avand in vedere ca nici Samsung Galaxy Note 8 nu o are, dar cand telefonul e atat de ieftin, mai conteaza daca ii schimbi bateria mai des ?

OnePlus 5T vs iPhone X vs Galaxy Note 8 – Incarcarea bateriei

11 COMENTARII

  1. Ce imi place cand va simtiti bogati ca aveti iphone.Nu mai am rabdare sa apara pe piata one plus 5 T ca sa scap de iphone 7 care de la update la update mai prost merge

  2. Cu încărcătorul de la iPad incarc in 2 ore și chiar cred ca pot dormi noaptea fără grija topului unde vai 5T câștiga detașat

  3. Normal ca nu te interesează. Doar No sa recunoști acum ca faceid nu este atât de sigur precum zice Apple. Fetele oamenilor sunt mult mai asemănătoare decât irisul sau amprenta. Dar se pare ca tu ai Mercedes ( cel puțin așa susții tu ) și ți-ai luat Logan ( iPhone X ). Eu sunt fan Apple. Dar asta cu iPhone X cel mai super nu o accept.

  4. faceID este cel mai sigur sistem, atata timp cat indeplinesti conditiile apple, frati,gemeni etc
    iPhone X este pt cei cu mercedes…e penibil sa vezi ca unii dau cat 25% dintr-un logan pt un telefon si merg pe jos
    Daca nu accepti atunci nu esti fan si nu intelegi Apple. Bine, cand te numesti nelul colonelul, este si normal

  5. logic 🙂 nici nu vrei sa stii cat de bine merge carplay cu modele mai noi ale bmw…mai bine si ca la a mea unde trebuie sa conectez prin cablu pt carplay…la bmw e wireless

  6. Mi-a venit X-ul de 64 silver, nu credeam ca o sa-mi placa asa de mult fata de 7-le meu jet black 🙂 Tu ai vreo husa la el ?