OnePlus 5T vs iPhone X vs Galaxy Note 8 – Incarcarea bateriei

OnePlus 5T, iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 sunt comparate pentru a ni se arata durata de incarcare a bateriei folosind incarcarea rapida.

11

OnePlus 5T, iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 sunt comaprate pentru a ni se arata cat de repede se incarca bateriile incluse in aceste telefoane moile, toate 3 avand un sistem de incarcare rapida. In teste anterioare, OnePlus 5 se incarca mai repede decat iPhone X si Samsung Galaxy Note 8, iar in ceea ce vedem in testul de mai jos, lucrurile nu sunt diferite.

OnePlus 5T se incarca cu mult mai repede decat oricare dintre cele doua telefoane mobile, cu iPhone X terminand pe ultima pozitie, iar Samsung Galaxy Note 8 pe a doua. Durata totala de incarcare a OnePlus 5T este de 1 ore si 20 de minute, bateria sa de 3300 mAh incarcandu-se foarte repede, asa cum ne si asteptam de altfel de la telefonul chinezilor.

E greu de spus cat de buna este pentru baterie incarcarea aceasta foarte rapida din OnePlus 5T, avand in vedere ca nici Samsung Galaxy Note 8 nu o are, dar cand telefonul e atat de ieftin, mai conteaza daca ii schimbi bateria mai des ?

OnePlus 5T vs iPhone X vs Galaxy Note 8 – Incarcarea bateriei