OnePlus 5T – Lansarea cu Bilet de Intrare

OnePlus 5T are o lansare cu bilet de intrare programata de catre compania care a creat noul telefon, cei interesati trebuind sa achite o suma de bani pentru a-l vedea.

OnePlus 5T va fi lansat oficial in cursul acestei luni de catre compania OnePlus, un eveniment de prezentare urmand a avea loc pe data de 16 noiembrie in New York. Compania chinezeasca a anuntat totul zilele trecute, iar marea surpriza a stat in faptul ca acesta este primul eveniment pentru lansarea unui telefon la care cei interesati trebuie sa plateasca un bilet pentru a fi prezenti.

Compania OnePlus a decis sa vanda bilete in valoare de 40 de dolari bucata pentru conferinta dedicata prezentarii OnePlus 5T, luand prin surprindere mai toata lumea care astepta telefonul. Compania chinezeasca sustine ca a decis sa vanda bilete pentru a sti exact cate persoane vor participa la eveniment si pentru a ii directiona spre inovatii viitoare.

OnePlus 5T – Lansarea cu Bilet de Intrare

Avand in vedere ca fiecare persoana care cumpara un bilet va primi un rucsac, un hanorac, o sapca si alte cadouri, e putin proabil ca OnePlus sa faca vreun profit din asta. In ciuda acestui lucru, e ciudat ca o companie vinde bilete pentru lansarea unui produs nou, aceasta fiind o premiera printre marii producatori de telefoane mobile, insa chinezii sunt neobisnuiti, asa ca e posibil sa mai vedem si alte lucruri similare.

OnePlus 5T a avut parte si de un unboxing inaintea lansarii, telefonul urmand a avea un ecran AMOLED de 6 inch care acopera tot panoul frontal al carcasei. Rezolutia acestuia este de 2160 x 1080 pixeli cu screen ratio 18:9, un chip Snapdragon 835 cu 6 GB RAM urmand a-i sustine functionalitatea, impreuna cu o baterie de 3300 mAh, deci performantele sale vor fi mai bune decat cele ale iPhone X in unele privinte.

OnePlus 5T nu are deocamdata dezvaluit vreun pret de lansare si nu se stie cat va costa, dar vom afla joi daca telefonul va fi demn de o lupta cu noile modele ale companiei Apple.